Hadiah Anebeseri :)

Citer hari Jumaat 8 Julai. Saya sangat bz dari awal pagi hingga ke lewat petang. Encik Hubby selalu call tanya perkhabaran saya (selalu memang setiap hari call tapi kali ni cam berganda2 kekerapannya). Pelik gak. Lepas tu siap nak datang opis, tapi time tu saya dah keluar. Jap lagi pesan suh datang opis dier tapi last minit cancel sebab Encik Hubby kena gi site visit. Dan saya tak suspect apa-apa pun. Cuma terfikir2 buat apa lak Encik Hubby duk BZ minta saya update status diri terutama "lokasi" saya berada ketika itu, hik hik.
Ghupenya ada suprise untuk saya. Pagi2 Dedet sudah mencari di kedai ya. Wah wah, terharu sungguh. Anting2 ada berlian yang comey :) Senyum melebor saya.
Dan ini juga :)
Many thanks Dedet!

Tak mampu nak kata apa dah :)

Comments

eB ezrin said…
wahhh... mmg asyikkkkkkkkkk... tahniah... :)
baik2 ye jangan hilang mcm rantai hari tue
@e_da said…
bertuahnya.. so romantik
Hermit said…
ngehngeh.. cincin tu free gift, dah beli subang so i nego ngan salesman tu minta free gift... :P
Achiq said…
wah seronoknya... tahniah
Nana said…
tu dia mengerlip hehe
beznye dapat adiah emas
xmampu la skang nk bli emas
1gm RM177 tgk kat wah chan hah pengsann
Bib Abdul Hamid said…
romantik sesgt... bestnyeee..
waaahhhh...

jom jom baca pasal ni

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2011/07/faham-kah-anda.html
kak ina kl said…
tahniah..wah lomantiklah suami kamu tu..kamu kerja kat uia ker?
Cute MuM said…
bestnya,,
nak jugak satu boleh..
hihi.
aduh,tibe2 speechless jugak..auw!
:) thanks all...

kak ina a'ah saya keje kat UIA- ngajo jer :p
Nana said…
nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote
Em's Family said…
phewittt!!! hadiah emas laa, hadiah dutch lady laa. ni buat hambe jeles ni hehehehe
- zuriey - said…
wah..bestnya..tahniah for anniversary..semoga berkekalan hendaknya
mira- wahahahahah, emas tu FOC dr suami tapi still kena bayar cuma bukan dari poket sendiri jer hik hik

zuriey- thanks :)
Mama Zharfan said…
sgt cute :) me spesis tak pakai earrings + cincin :p me nak kena tunggu mr hubby jadi kayo baru boleh request gelang emas heheh
mz- hik hik hubby i pun tak kayo mano...saja mengetuk setahun sekali :p

Popular Posts