Friday, July 1, 2011

NCIS Agent In The Making ...

Oh ok... What is a new case for today?...
Alamak ada kes baru lah...
My computer system kena hacked!

Angkara siapa ni? Agen DiNozzo atau my Boss Gibbs?
Fikir dan fikir...

Hmmm... Macam mana nak mulakan siasatan ya?

Baek google website shopping mall kalau-kalau ada buat SALE... :P
Oh ok... Kerja dah siap, saya nak punch out~ balik.

Masanya untuk pergi shopping.

Yabedabedu!

So uolls, ada tak My Amani ghupe seperti "Forensics Specialist Abby Sciuto" ...
Ha Ha Ha...


Salam Jumaat ya, saya EL hari ni My NCIS Agent demam :(

8 comments:

Bionic women said...

hahahhhaa....paper pun kita suka cerita NCIS tu..kita ada dvd.hehe

comel amani

eB ezrin said...

she is so adorably cute... & i adore her :)

Mama Zharfan said...

heheh sgtlah cute!!!! agent cilik ni heheh kena jd spy utk mami--spy cari contest baru byk2 nghe ngeh ngeh

Ummi Dania Yasmine said...

wow ada gaya sungguh...esp yg gigit specs tu

♥MiZz-siHa♥ said...

cute le..!!

Liz Rohaizat said...

hahaha, ada gaya!!

satu je kurang. mana air "Caf-Pow" dia? yg dia selalu minum tu. hehe..

dan siapa "Timothy McGee" dalam versi ni? ekekeke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ekeke comel bangat sehhhh

AyuArjuna BiGoshh said...

bionic women- ai pun suka citer NCIS tu :)

eB- :)

MZ- spy contest..hoho

ezz- gaya model laptop

mizz siha- :)

liz- caf pow tu terlupa lak nak interprem hahaha

ila- tenks :)