NCIS Agent In The Making ...

Oh ok... What is a new case for today?...
Alamak ada kes baru lah...
My computer system kena hacked!

Angkara siapa ni? Agen DiNozzo atau my Boss Gibbs?
Fikir dan fikir...

Hmmm... Macam mana nak mulakan siasatan ya?

Baek google website shopping mall kalau-kalau ada buat SALE... :P
Oh ok... Kerja dah siap, saya nak punch out~ balik.

Masanya untuk pergi shopping.

Yabedabedu!

So uolls, ada tak My Amani ghupe seperti "Forensics Specialist Abby Sciuto" ...
Ha Ha Ha...


Salam Jumaat ya, saya EL hari ni My NCIS Agent demam :(

Comments

Bionic women said…
hahahhhaa....paper pun kita suka cerita NCIS tu..kita ada dvd.hehe

comel amani
eB ezrin said…
she is so adorably cute... & i adore her :)
Mama Zharfan said…
heheh sgtlah cute!!!! agent cilik ni heheh kena jd spy utk mami--spy cari contest baru byk2 nghe ngeh ngeh
wow ada gaya sungguh...esp yg gigit specs tu
Liz Rohaizat said…
hahaha, ada gaya!!

satu je kurang. mana air "Caf-Pow" dia? yg dia selalu minum tu. hehe..

dan siapa "Timothy McGee" dalam versi ni? ekekeke
ekeke comel bangat sehhhh
bionic women- ai pun suka citer NCIS tu :)

eB- :)

MZ- spy contest..hoho

ezz- gaya model laptop

mizz siha- :)

liz- caf pow tu terlupa lak nak interprem hahaha

ila- tenks :)

Popular Posts