Monday, August 1, 2011

Akid's 6th Birthday ~ 29 july 2011

Peristiwa minggu lepas ya, pada 29 Julai 2011. Saya belikan kek red velvet untuk Akid sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-6.
Ekceli Akid dah celebrate besday die ngan kengkawan di sekolah. So ni kira celebrate untuk adik-beradik ajerlah :)
Adik-beradik lain yang terover excited. Lebih-lebih lagi bila tiba masa nak potong kek.
Buat anak mummy Akid Zulqarnain bin Zulhazmi ~ Dengan bertambahnya usia, moga Akid sentiasa sihat dan ceria. Jadi abang dan adik yang baik. Walaupun mummy tahu Akid memang suka bergaya dan sangat menjaga penampilan rupa. Tetapi jangan lupa penuhi dulu dada dengan ilmu akhirat dan dunia.
video

Video khas special untuk AKID!. Love u so much :)




7 comments:

Mama Zharfan said...

epi besday akid yg hensem ;)

Ummi Dania Yasmine said...

entry yg sweet :-)

Nana said...

wah sedap kek RVC kek

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

heppy besday akid..

ayu nanti kat umah ila vote ye sbb ila tak boleh vote kat opis..block

Em's Family said...

oh, dia sangat suke bergaya yer. dah laa hensem, pandai bergaya.. habis laa mummy.. anyway, happy birthday akid

Ezay Hadry said...

kek transformer..hehe lawa2
selamat hari jadi akid, 2 hari lepas ezay ye..hehe

Hermit said...

hehe Akid mat smart...