Makan Free, Hepi Hepi

Minggu lepas masa saya redeem hadiah, ada dapat voucher dari Syarikat Sharifah. Tapi problemanya kena guna voucher sebulan dari tarikh ianya dikeluarkan dan hanya di Restoran Sharis Secret di Medan Mara KL.
So kebetulan saya pergi member sale di Sogo, abis shopping terus singgah. Nak tunggu makan sama keluarga di restoran ini belumlah tentu sebab minggu depannya (minggu ni) dah bulan pose.
Saya orde kuew tiow goreng. Rasanya sedap jugak not bad. Bersama teh ais yang sangat kick dan air milo buat Afiq.
Budak tak sehat, bukan main demand bila nak makan. Nak berger ajer memanjang, isk.
Habiskan nilaian voucher~ tapau nasi goreng kampung, nasi goreng cina, nasi goreng seafood dan dua bungkus kuew tiaw goreng + air milo sejuk dan teh o ais limau. Semuanya RM30.40. 40 sen tu tak payah bayar. Oklah, sib baik tNc tak de suruh "only for dine in" kalau tak memang burn lah jawabnya :p

Comments

mama tisya said…
rezeki..tu la slalu voucher mkn ni kena dine in je kn..ni siap leh tapau
Mama Zharfan said…
sgt besh when it comes to voucher yg tak byk t&c nya hehheh
Em's Family said…
yerp i love voucher yang tak banyak t&c.. i remember dulu pernah dapat satu voucher ni, penat2 masuk contest, mase tu niat memang dah nak beli dah sebab dia bagi RM5 off, so i have 4 vouchers.. sekali dia kate, satu vouchers satu barang je.. so, i turn off, terus tak redeem
aduhai mmg comper tegar ne.. semua dapat reedem