Thursday, August 4, 2011

Outing With Kids ~ Parenthood Expo dan Tonton Harry Potter

Citer minggu lepas lagik! Sempena hari jadi Akid Jumaat lepas, saya merajinkan diri membawa anak-anak (5 owang) ke MV. Plan asal nak tengok movie jer tapi terjebak gak dengan aktiviti dan pembelian di Parenthood Exhibition.
Dalam banyak-banyak booth di situ, saya paling berkenan booth Mum Dreams, murah! murah!
lepas tu buat menyibuk2 kat booth Nestle dapatlah susu Nan 3 sekotak, haha.
Hasil membeli di booth Mum Dreams. Sepasang harga ditawarkan RM20. Ingatkan nak buat pakai masa hari raya..tapi..
Si Amani ni beria-ia nak pakai kasut baru dier. Siap tarik beg plastik dan mulut bising nyot nyet- nyot nyet suh buka nak pakai kasut baru, adeh.
Lepas tu kitaorang layan Harry Potter, 2 jam lebey pehh. Guna tix dapat FOC ari tu. Memang beshla citer HP kali ni. Happy ending :) Habis movie penonton bangun siap tepuk tangan lagi, bersungguh lah peminat fanatik HP, hehehe.
Penaaaat duk layan 5 anak tapi sangat seronok dapat habiskan masa bersama dan ianya sememangnya priceless :p

9 comments:

Liz Rohaizat said...

kak, tak nangis ke layan Harry Potter yg ni? :)

eB ezrin said...

kst tuh cantek.. eb suker :)

AyuArjuna BiGoshh said...

liz- anak akak Yana beria nanges...hik hik

eB- cam flat shoes kan :)

Ummi Dania Yasmine said...

me tak minat harry potter. tunggu2 kot kot ada citer sambungan Narnia :-)

mama_umar_maryam said...

alolo amani..dah phm ye shopping kasut baru ;)

Mama Zharfan said...

kasut tu comel!! sesuai utk amani yg sgt cute tu hehehhe

me tak layan harry potter--rasanya pernah tgk yg part1 ajer..yg lain2 tak pernah tgk :P my ex-roomate fanatic beli novel HP ni...sbuah novel ratus2 RM tau..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amani ne mmg comel sanagt..masukkanla contest..
eh..eh yg baru bertatih ne nak mengajar sifu pulak..kiki

Em's Family said...

u untung anak banyak!! meriah hidup

Wansteddy Tales said...

suka betui tgk kasut Mum Dreams tu. nampak seksi amani pakai :D