Wednesday, September 7, 2011

Hadiah 2 Minggu Sebelum Raya Sehingga Semalam

Entri tertunggak.......Ni cam kayu magik esklusif. Menang sempena contest Merlin di Diva Asia website.
Tiket untuk berjimba-jimba di Lost World of Tambun...
Hadiah survey Bioterm, dari Azwan Azri.
Sample dari FB Campbell...
Goodies CARS 2 yang sangat besh ~ ada t-shirt, set tools (Anaqi memang excited nak buat harta) dan 4 tix wayang citer CARS 2. Ni hadiah dari Ezay Hadry :)
Dapat RM100 dari Marigold contest. My hubby juga menang RM100 dari contest yang sama. Ni hadiah untuk early bird entry :) Dan syukran saya menang another RM100 hadiah saguhati Cadbury... OKlah selatus punnnng...
Menang hadiah saguhati voucher Larrie RM50 sempena Hari Ibu di Berita Harian. Dan ada voucher yang sama RM50 akan menyusul ~ hadiah saguhati tapi untuk Peraduan Hari Bapa di Berita Harian :P
Hadiah ni baru jer tiba. Dapat voucher KFC RM100, voucher Toys'RUs RM100 dan Patung Chicky 32" (patung sama keempat yang pernah diterima hik hik). Menang atas nama Akid Zulqarnain contest Chicky Meal.
Hadiah yang memang mengujakan saya sebabnyer banyak citer disebalik KEGIGIHAN saya untuk memenangi sepasang jam ini. Alhamdulillah walaupun terpaksa meredah macam-macam perkara saya berjaya menghantar satu entri. Ada 3 pemenang bertuah dan saya begitu mengharap saya salah seorang darinya. Bersungguh kan? Sebab saya betul suke ngan rekaan jam ni apatah lagi diberi berpasangan. My hubby memang sangat menghargai jam (dia ada lebih 5 koleksi jam hasil saya berkecimpung aktif dalam contest :P ) Harga pun not bad, set jam tu (laki+perempuan) harga hampir cecah RM1k :)

Apapun rezeki mana2 yang masuk setelah kita gigih BERUSAHA memang memberi kepuasan terbaik buat diri. Mood dah merundum untuk join mana2 contest lately ni sebab terlalu BZ dengan aktiviti keluarga dan juga kerja! Wa capek! Wa capek!

14 comments:

mama tisya said...

mcm2 adiah menarik..tahniah ayu

juelee said...

wah kak ayu best2 adiah kak ayu dapat.. best.. saya terus semangat baca kesah kak ayu nie

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jam tue contest apa k.ayu?? bestnye menang memacam.. yg best tue dapoat cash lebih kurang rm300kan?

Ummi Dania Yasmine said...

wahhh hadiah jam tu contest mana?..me pun pernah menang couple watch dari contest J&J. Dapat jam swatch...hehehe...

@zim@h4eva said...

ayu...sy menang jam tu gak hehe :) from pesona pengantin

Mama Zharfan said...

hadiah cash & jam tu tu sgt besh!!! congrats!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mt- tenkiu ami :)

juelee- jom semangat2..heheheh

ila- pesona pengantin...ekceli die kena kumpul tapi ayu dpt mag yang last jer..gigih gi cari kat segala pesta buku :p

ezz- sukakan dapat jam couple hehehe..my first jam couple U2 dah rosak (mine nyer)...tu yg teruj anak carik lagi contest mana2 yg mng jam couple

zmah- tahniah wei hehehehe

mz- syukran2.... :)

Nana said...

beznye
selalu murah rezki

eB ezrin said...

wahhh asyikk.. tahniah :)

EzayHadry said...

best nye hadiah cars 2 madam..ekekeke
thanx jgk sbb ambik..tak burn je cmtu

mahal jam tu..best

Ibu Emir said...

kenape Akid muke masham jer tu ayu..

but its true, mane2 contest pun kalau name kite naik memang seronok kan, be it small present or big present..

Wansteddy Tales said...

The Boom lah jam rm1K tu. Memang besh :D Tahniah kak Ayu. sebenarnya wan excited tgk tongkat magik tu. Hantu harry potter la katakan... hahhaha... jual kat wan la kak ayu! hahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

nana- nana pun selalu murah rezeki..mng macam2 :) ---jeles mng telekung ...ayu suka sgt klu dapat hadiah mcm tu...

eb- mng sekali-sekala jo ebi :0

ezay- terima kasih banayk2 sangat...gigih mdm meredah jammed hehehe..semata2 nak tix cars...sekali tgk hadiah dipe pun beshhh...alehai terharunya :)

mira- afiq merajuk...sebab i tak nak amik gambra die ngan ayam...last2 amik jugak huhuhu

wan- :0 jam couple wan guess wan pun cuns gak...kayu magik tu besss siap ada instruction ajar guna macamana...akak buat rotan anak hahahahah

Wansteddy Tales said...

kikiki... tak terkata dah. sebelum rotan tu kena sebut ayat magic dulu la ye hahaha... "amik ko, azakadabra satu" piap! hahhaa