Friday, September 16, 2011

Kenangan Raya | Bertemu Sanak-Saudara

Salam Hari Malaysia uolls..
Saya keBZan yang amat hari ni ya :)
My sis nikah dan kahwin ari ni,
My MIL datang umah...
Sedara mara jauh dekat pun datang...
So tak menang tangan..
Cuma nak share gambar2 semasa raya ke-4 di rumah sepupu2 Dedet kat Tanah Liat, Penang.
My along (akak Dedet), saya dan C-Za (biras)
My anak sedara pompuan + Yana... Dari kiri, Adlin (11), Yana(8), Aiko (4) & Umairah (3)... Kat belakang Anaqi tengah bagi taklimat mengenai misi 'kenakalan' geng diorang yg seterusnya hahaha.
Anak sedara lelaki dan my kids. Sebenarnya ramai lagi, tapi mana ntah hilangnya. Dari kiri, Akid (6), Afiq (4), Anaqi (10), Adam (9) & Aiman (9)...
PIL bersama Hanis dan Rais...
Amani dan Pak Cik kesayangannya, Pak Anjang a.k.a Hanis
Kaum adam belah suami. Dari kiri Abe Zairie (suami along), Asyraf, Dedet, FIL, Hanis dan Rais..
Ada lagi ni..tapi ni geng lelaki yang rapat antara satu sama lain. Adik-beradik Dedet memang ramai ada 9 orang ~ 5 pompuan 4 lelaki..meriahkan! Uolls lebih ramai adik-beradik lelaki ke pompuan?..saya cuma 3 orang jer dan semuanya pompuan :)

2 comments:

Em's Family said...

mira ade 7 beradik, 5 perempuan 2 laki. tapi bukan keluage kembangan sangat sebab since mira anak sulung, ,dan cume baru ade dua cucu in the family :D

Mama Zharfan said...

me 7 beradik, 3 lelaki 4 perempuan :) semua dh kawin and hampir semua dh ada anak hehhehe