Tuesday, September 6, 2011

Koleksi Merah Lepas Raya :)

Merah Dik Non!!!
Bakpelah gile kat kaler MERAH lately ni. Dulu sikit tak berkenan ngan kaler ni, tak suit dengan warna kulit konon-kononnyer. Tu dulu ya, sekarang ni pantang nampak MERAH, terus membuak-buak nafsu nak membeli, oits...oits...Ni hasil rembatan lepas raya :)

4 comments:

Mama Zharfan said...

i suka merah2 hehheeh
beli kat mana ni ayu? cun banget!!

Nana said...

xpenah ada beg & kasut merah
hehe asik2 itam je klw saya

Em's Family said...

merah cantik per.. tapi orang kate, kalau tukar2 taste ni, baik check perut, mane tau ade isik hahaha :D

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- beli murah jer....kat curve ngan parkson

nana- sekali-sekala membuat perubahan :p

mira- isi nasi, lauk2 jer mira heheheh