Majlis Resepsi Adik :)

Foto ehsan dari Kak Rose :)
Layan gambar-gambar kenangan semasa majlis ya. Malas juga nak upload berbanyak sebab balik2 muka yang sama, hik hik. Muka pengantin, keluarga pengantin dan kengkawan pengantin..
Selamat Pengantin Baru.* woot woot
Gambar keluarga yang kelam kelibut. Perasan tak anak-anak lelaki saya semuanya berselipar. Kesnya dowang naik keta ngan owang lain saya tak tahu mereka hanya berselipar sampai dewan, alangkah terkezutnya . Paling tak leh tahan Afiq bergaya sakan, siap bertali leher, smart tapi bila tengok tang kaki selipar buruk Ben 10, hahaha.
Mak saya dikepit pengantin :)
My Yana dan Amani bersama Sha-Sha (best fren Yana)
Gambar keluarga besar saya...Ni pun ramai yang tak sempat/dapat bergambar. Penuh ruang kat situ :)

Silalah layan video adik ku..Ha Ha takleh blah, ha ha..
video
Layaannnnnnnnnnnn deh.
Dari kakak pengantin pompuan;

Comments

Hermit said…
tak tahan ngan video highlights tu, poyo lah Biq wakakaka... apa2pun tumpang gembira akhirnya korang sah jugak laki-bini :) Selamat melayari bahtera perkahwinan, moga dikurniakan banyak2 anak & bersama-selamanya... :P

p/s: to Pary... lupa nak turunkan pesanan yg sama my dad kasi masa kahwin dgn your sis-in-law dulu.. "Ngko dah ambil anak orang, jaga baik2" :)
eh adik u cun, hubby adik u pary pun cun!!! bagai pinang dibelah 2 gitewww
suzz- :)

dedet-hahah, yolah yolah

ila- a'ah

ezz- hik hik.... :)
eB- tq Eb (mewakili adik ni heheh)
Nana said…
wah cantiknye perantin sweet

Popular Posts