Mencari Zombi Di Kampung Pisang!

Anak-anak saya memang peminat citer lawak ni. Sekuel die lak "Hantu Kak Limah Balik Rumah" lagilah dowang suke. Nak dipendekkan citer, masa di rumah pengantin lelaki ari tu my Afiq meragam teramat mungkin gak sebab waktu tu time tidoq dier + pakai baju batik so sangat tidak selesa :p
Dedet pun pujok2 cakap nak ajak tengok Kampung Pisang, carik rumah Kak Limah. Bersungguh meh! Atas pujukan itu my Afiq punyalah hepi tak terperi terus mood mendung berarak pergi. Dan di sinilah Kampung Pisang versi Seberang Perai. My Yana siap posing gedix di tepi sign board tanpa menghiraukan kenderaan yang lalu-lalang. Saya lak dalam keta menyorok, hahahah. Jakun apo?
Dah terjah pusing2 dalam kampung takde lah banyak sangat pokok pisang kat situ, mungkin dulu2 banyak kot? Peliknya kebun tebu nampak banyak lak. Cam scary nak bergambar kat kebun tebu mana tahu terselit gak ghupe antu kak limah di situ, hehehe.
Model pokok tebu di kampung pisang. ~ Nantikan sekuel terkini "Zomba Mat Gebu Di Kebun Tebu"

Comments

wah psiko cara pujuknye ye.. kena belajar ne.. hehe
Mama Zharfan said…
hehhee cutenya yana posing2 tu :)
eB ezrin said…
kalo jumper lari tau. nanti kena kokak hu3
Em's Family said…
Yana ni bersungguh2 nampaknyer posing... :) camera friendy ni.. bagus bagus mak dia menang dslr

Popular Posts