Tuesday, October 4, 2011

3rd Prize Winner ~ The Secret Life of Nora Bersama Berita Harian

Ok deh, dalam kekalutan saya marking paper dan menjaga anak yang Nurseri kena tutup. Saya dijemput hadir ke upacara Penyampaian Hadiah untuk para pemenang TSLON di Pejabat Berita Harian. Majlis ni dilakukan dalam suasana simple, sekejap tapi still meriah (geng2 comper jumpa mesti meriah!)
1st prize semua dibolot oleh jejaka yang single dan berpunya. Kreatip sungguhlah mereka2 ini. Hadiah lumayan beb untuk pemenang pertama : voucher G2000 RM500, tix wayang TGV (10 keping), merchandise Nora dan hamper MAC (waaaaa jelesen!)
Saya lak pemenang no. 3 Tuler saper suruh hantar penyertaan buat cam dengan kaki, hahahah. Siyes antar last minute. So tibai jer, even masa jawab soalan pun main bulat2 jer (MCQ kan, tembak jerlah)
Winners dari BH dan NST....Separuh dari pemenang sini memamng pemenang OTAI untuk BH/NST/Metro. Tak caya ke, hehehe. Saya siap interview lagi. Ada pemenang ABH Bintang Popular, peraduan kad raya dll.
Cam biasa ada sesi makan-makan. Konon2 nak lepak kejap jer, sebab saya BZ nak marking paper exam. Tapi bila dah jumpa geng sekepala, borak sakan lah.
Gambar tuan rumah, uduh cam biaser....heheheheh
Hadiah saya: TIX muzikal Nora, tix TGV (4 keping) dan voucher G2000 Rm200
Cantek kan candy "NORA" so sweeeeet. Ada member dah tengok die komen muzikal ni beshhhh giler yang luar biasa. Iyake? Tapikan biasanya hasil tangan Datin Tiara tak pernah menghampakan :) kan kan.

10 comments:

Wansteddy Tales said...

tahniah kak ayu! wan xsmpt join cnts ni wuwu... tp kalau join pn lom tentu menang otai2 lagi hebazt! haha

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah....candy nora???? unik..

Lin Azlina said...

tahaniah kak...

Nana said...

wahh tahniah...
seb baik saya xsuke teater klw tak mmg nak minta je tix tu hhaaaa

Mama Zharfan said...

congrats ayu--u will always be my sifu :) :)

Myvitrd said...

Tahniah2.. rezeki tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mesti ada yg kena..kalau k.ayu yg masuk hehe

Em's Family said...

congrats congrats!!nak bagi komen pendek2 sebab banyak nak khatam ni

Fairul said...

Tahniah kak!! nampaknya hadiah kita sama la 3rd Price.. :)

mama_umar_maryam said...

tahniah kak nora!!eh silap. sis ayu!!heheheh