Monday, October 24, 2011

Ber-SPA di Thann Sanctuary One World Hotel

KeBZan hidupku tapi still rasa nak memanjakan diri di SPA. Nak perabihkan voucher2 SPA sebenarnya. Di Thann Sanctuary ni dah dua kali saya pergi. Dua kali pergi dapat rasa 2 tukang urut yang berbeza. Memasing ada kelebihan dan kekurangan, cuma kali kedua mendapat servis urutan di sini kepala saya agak pening sikit mungkin juga bau aromaterapi-nya tak begitu sesuai untuk saya.
Spa ni agak luas, dan sangat cantik dekorasinya. Servis sangat cemerlang dari mula membuat tempahan sehingga selesai habis menggunakan perkhidmatan. Memang saya rekomen pada mereka yang mempunyai duit lebih dan teringin spa gaya eksklusif. Paling murahpun RM200 lebih huhu.
Tempat mengurut dia, sangat cantek. Lampu malap dengan suhu bilik yang selesa sekali kena urut cam boleh tertidur lena :p
Tempat saya melepak2 sambil dihidangkan air "ginger-honey" suam2... Bolehler sekali 2-3 teguk. Kalau satu jug idakler.
Posing gedix jap... Ni tukang urut yang amik gambar ni... hahaha
Muka puas hati dapat urut free 60 minit. Tapi rasanya lebih 60 minit kot. Okler, cara mengatasi tekanan kerja langkah pertama udah selesai... langkah ke-2... ke-3... ada... ada... hik hik

5 comments:

Mama Zharfan said...

beshynya pegi spa--me ada satu lg voucher yg me beli dari milk a deal--bz lately ntah bila dpt berspa..

Ummi Dania Yasmine said...

wahh nampak menarik tempatnya. mana tak mahal ayu? they all nak bayo sewa pun mahal...hehehhe

Nana said...

hehe akhirnya pegi juga ek
mesti voucher tu nak exp dah kan
mmg bezz kena urut

eB ezrin said...

seumur idup x penah msk spa.. jakun kan? hu3

mama tisya said...

best p spa..mmg bila di urut2 mau lena...