Berfoto Poyo | Taman Tasik Perdana

Kebetulan cuti Deepavali takde open house kat PWTC (hik hik), bersungguhlah saya ajak Dedet ke Sogo sebab nak gunakan voucher RM20 yang dah nak expired!. Dedet tunggu kat luar dalam keta ngan anak2 dan saya lak masuk Sogo capai apa yang patut terus bayar dan keluar. First time dalam sejarah shopping kat Sogo tak sampai 10 minit, hahahaha. Lepas tu terus singgah kat Taman Tasik Perdana untuk sesi meng'test' DSLR (jakun lagi nih). See cameraman berbaju hijau diatas, bersungguh suh model tak berbayar membuat aksi.
Memang best try beberapa jenis shoot. Tapi siyes lah saya memang excited bila dapat DSLR tapi hurung ke hulu hilir, idakler :) Lebih suke dengan kamera kecik gamaknya.

See beberapa keping dari beratus gambar yang diambil. Foto2 yang diambil takleh lawan lagi dengan Nana nyer pic. Gambar Deah amik tu lagi cuns2 :) Nak kena berguru ngan Deah ni, hik hik
Akid yang excited!Amani yang eksen!
Me and the kids.....

Best jugak jalan2 sambil bergambar. My Hubby memang minat amik gambar sebab tu sejak dari sekolah menengah sampai ke zaman universiti begitu setia sebagai "Ahli Kelab Fotografi Yang Dedikasi".

p/s: Bilalah dapat berPS di negara2 yang ada 3-4 musim, hmmmm...

Comments

mama tisya said…
best jln2 sambil photoshoot...
Cute MuM said…
kalo deah kawan nana tue memang teror..
kami nie cuma amik untuk suka-suka jer..
janji happy..
Mama Zharfan said…
me pun tak reti, mr hubby jer jadi photoG bila guna our en sony hehhe
ur pic and kids is si nice :)
eB ezrin said…
gambor lastu tuh cahtek. i lioke :)
Nana said…
heheh deah mmg pandai amek gambau xyah upah photog dah hehe...
xpe ayu slow2 tgk contoh2 pic orang amek mcm mana
deah pon blaja mcm tu la..tgk contoh2 pic pastu dia tiru
amani dah besarlah..makin tembam dari 1st time kita jumpa?? eh bila pulak ada jumpa lagi?? haha jumpa dalam blog je...
Cho Zila said…
oklertu gambarnyer cantik... kalau der kena gunakan... yg penting der model tak berbayarkan...
eija pun main redah jerk guna dslr ni..tp mmg puas hati ler gmbr dslr ni lebih sharp n cantik..
Hehehe..me pun guna ikut sukati jer...gambar dslr cantik dan sharp!
ummi aiza said…
gambar yang last (kak ayu dgn anak2) tu cantik. blh frame gantung kat dinding :)
cantik gambar! :) ada bau kamera baru pulak tu..hehee