Thursday, October 6, 2011

Hapdet Hapdet Citer Hadiah

Minggu Penuh Tekanan Jiwa dan Raga!
Ini dek kerana saya perlu membereskan beberapa urusan dengan segera. Tak semudah yang disangka, lepas satu..satu masalah menimpa. Sampai kengkawan geleng kepala. Kata-kata seperti "kesian alehai", "aiks macamana boleh cam tu", "adoihai", "sabar berbanyak eh"...lali dah telinga saya. Orang lain sedang seronok menikmati waktu senggang. Saya lak bercengkang mata, ketar lutut2, 2 hari terMISS makan lunch. Kisahnya nenantilah. Abis keroje baru boleh masuk mukadimah di blog. Still serabut...

Apapun nak hapdet citer2 hadiah yang agak basi pada semua, hehehe.
Bola Sepak yang kaler-pull dari FN (coke). Menang hadiah misteri atas nama Encik Hubby (bola camni pernah dapat dulu, kiranya bola kedua yang sama diterima).
Pinggan esklusif Snoopy n Friends dari Corelle Facebook. Kaca beb dan sangat cantek. Diberikan kepada 100 pertama yang redeem.Hehehe saya dapat redeem 4 (guna nama saya, hubby dan 2 anak). Lagi satu Badiuz kasi kat saya (anak den kan 5, 4 tak cukup da!). So sekarang saya ada 5 pinggan Snoopy yang siyes cuns. Saya siap tanya ngan PIC (tempat collect), berapa harga pinggan ni. PIC tu inform pinggan ni keluaran khas so memang die tak jual. Suke suke..
Beg Adidas dari F&N Seasons Chillax (facebook). Menang under foto kreatif minggu ke-2. Atas nama Encik Hubby :)
Jam Casio yang berharga 200 lebeh. Menang contest FB F&N Seasons Chillax, foto kreatif untuk minggu ke-3. Saya tak menang under lucky voters (selalu tak lucky) tapi cutemum dan suami menang (memang dowang ni manyak ong-lah)
Hadiah misteri from News.com dan F&N. Suke arrr ngan botol air ni.

Perasan tak nama saya banyak naik kat contest F&N. Hik hik sampaikan masa saya amik hadiah untuk contest F&N Chillax. Ada seorang staff kat situ, siap sapa saya "U Ayu Rafikah ya, wow u memang suka masuk contestkan. Goodlah. Selalu nampak nama U kat opis".....LAriiiiiikkkkk...malu den...
Hadiah dari FB Redbull. Finally saya terima juga hadiah dari pihak penaja. Pemenang lain dah lama dapat, huhu. 24 tins. Elok tersimpan baik di dapur :p

Ok la yeop,...result student tak masuk lagi dalam sistem.Nak kemas kini fail jap...maha stress ni....
p/s: Lama dah tak layan contest..tiada berkesempatan :(

9 comments:

Lin Azlina said...

byknya adiah....

Cute MuM said...

banyaknya hadiah..
tahniah..
tuelah syukur ada luck dapat 2 jam tue..

AyuArjuna BiGoshh said...

lin - takdelah banyak sgt berbanding ngan rakan lain heheheh

cute mum- sangat bertuah ya anda berdua hehehehe... :)

Mama Zharfan said...

ni kuantiti kemenangan time bz tu hehhe

weee..tak sbr nak gi amik piggan me :)

Nana said...

banyak nye adiah bez

eB ezrin said...

tahniah :)
kami msh lemau contest :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yeye..manyak menang

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah bestnya selalu jerk dpt hadiah best..

btol2 tu cute mum sgt ong la..

Em's Family said...

congrats1! anyway, i still tak boleh ikut jejak u.. banyak2 hadiah satu entry. sebab dapat sikit je :D