Kompilasi "QUOTES" di Paparan Muka Buku Saya :)

Saya paling suke yang ni ~ nice one!
Peringatan buat diri- round is round...what you gives you will get back!
Kemaafan itu dendam terindah :)
dan sentiasa comel di mata semua owang...kah kah...
Yang ni mesti ada yang setuju ada yang tak. Cam berkuasa sangat lah pompuan tu kan...takleh blah "if you give her any crap, you will receive a ton of tutt tutt"-->dah macam bukan seorang pemaaf dah eheheheheh.

Apapun terima kasih pada mereka yang tag segala quote ni ke paparan muka buku (fesbuk) saya. Peringatan buat diri gak :)...tapi saya sangat suka lirik perenggan 2 terakhir lagu Cinta Muka Buka nyanyian Najwa Latif

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja..

Uoll ada tak quote kegemaran, mehler share. Sudi-sudikanlah!

Comments

ALAHAI ILA NE.. TERLUPA LOGOUT LAK HEHE
ade!ade! quote dari bill gates,igt2 lupe tp taip jelah,

i've failed in many subjects in university,but my friends excel in all subjects,they become an engineers in microsoft and i only the owner of it ;)

cenggitulah lebey kurang,mhehehe
suka sume 'quotes' yg ada kat sini..dan sokong sgt, paling suka no 2 tu.."what u give u get back"
ayu dearie, i suka apa yang u suka tu....
Mama Zharfan said…
i pun suka quotes :) :)

Popular Posts