Makan Kat Pizza Milano-Permintaan Dari Anaqi Yang Demam

Kisah hari Isnin yang lepas (lama tuh baru nak hapdet citer ni). Anaqi demam cam tonsil bengkak sikit. So die tak lalu nak makan apa pung. Offer Mc D, KFC, ayam golek 5 bintang semuanya tak nak. Last2 dia ajak saya makan spaghetti kat Pizza Milano. Ni kes terpengaruh dengan posting Nana lah ni. Tambahan pulan kawan baek kat opis Kak Rose pun kaki Pizza Milano. Pujian melangit setiap kali die makan kat Milano OU, saya pun terpengaruh ler (hahaha, alasan terpengaruh jer ya sedangkan nafsu makan tu besaq bukan main).
Cantekkkkkk dekorasi kat sini, sangat simple dan selesa :)
Jangan salahkan tukang amik gambar, heheh. Guna hengpung buatan China camnilah hasilnya. tak seLAWA mana. Tapi ni Fettucini Cabonara yang kabooom rasanya. Sedap sampai rasa nak jilat2 itu pinggan. Dahlah selambak kuah, lepas tu ada perasa ginger kat tengah. Harga dalam 8 hengget kot.
Yang ni menu lebih kurang di atas cuma die versi "seafood". Sotong dipotong bulat besaq2, ada udang gak. Anaqi yang sakit tekak tu makan licin. Jadi sihat lepas makan shodap ya Anaqi. Serupalah kita.
Ice blended Mocha my feveret . Anaqi order Ice Lemon Tea, tak mahal sangat harga dier dalam RM2.50 ajo. Udah2 ler citer makan2, apapun memang rekomenlah saper yang suka makan pasta2 sebab kat sini sedap, murah dan cepat (4 minit semuanya dah siap). Tang pizza tak pernah try lagik so takleh komen apa2.

Uolls selalu makan pasta kat mana selain yang masak sendirik? Share2 ler sebab saya dan anak2 kaki pasta.

Comments

mama tisya said…
dkt full house sedap gk
Cho Zila said…
tengok pun sodap... mesti sedap...
Mama Zharfan said…
me suka mkn spagehti kat pizza hut :)
mt- pernah mkn olio kat situ :)

cho zila- shodappp

mz- pernah gak mkn sekali
Hermit said…
hek eleh... ni ye ke anaqi yg ndak? mak dia yg lebey2 nih... i dunno u lah!