Saya Ada Kursus dan Kursus Lagi...

Pergi kursus memanglah besh... dapat makan sedap2, dapat bergaul ngan rakan kerja (borak2 dan bertukar2 fikiran, heheh). Kadang2 dapat tido hotel... tapi chian kat 5 beradik ni...

Hmmmmmmmmmm....susahnya nak bahagikan masa antara kerjaya dan ibu berjaya :)

Rasa nak pegi bercuti ajor!

Comments

eB ezrin said…
eB pn suker... tp eB bwk sumer ;p
me nak gi bercuti bulan depan...hehehe :-)
Mama Zharfan said…
tak per, keje kuat utk anak2 kan :)
kita mak2 ne mana boleh pisah dgn ankkan?
Em's Family said…
kite keje pun untuk kesenangan derang jugak kan :)
zt so far belum lagi tdo kt mane2 utk attend kursus , maybe akan smpi nnt turn zt,hehehe,sedangkan kene ari sabtu balik maghrib pon rase cam berslh kt anak2,hehehe
Hermit said…
borak2 & bertukar2 fikiran??? (read: ngumpat) kehkeh