Friday, October 21, 2011

Saya Ada Kursus dan Kursus Lagi...

Pergi kursus memanglah besh... dapat makan sedap2, dapat bergaul ngan rakan kerja (borak2 dan bertukar2 fikiran, heheh). Kadang2 dapat tido hotel... tapi chian kat 5 beradik ni...

Hmmmmmmmmmm....susahnya nak bahagikan masa antara kerjaya dan ibu berjaya :)

Rasa nak pegi bercuti ajor!

7 comments:

eB ezrin said...

eB pn suker... tp eB bwk sumer ;p

Ummi Dania Yasmine said...

me nak gi bercuti bulan depan...hehehe :-)

Mama Zharfan said...

tak per, keje kuat utk anak2 kan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kita mak2 ne mana boleh pisah dgn ankkan?

Em's Family said...

kite keje pun untuk kesenangan derang jugak kan :)

mama_umar_maryam said...

zt so far belum lagi tdo kt mane2 utk attend kursus , maybe akan smpi nnt turn zt,hehehe,sedangkan kene ari sabtu balik maghrib pon rase cam berslh kt anak2,hehehe

Hermit said...

borak2 & bertukar2 fikiran??? (read: ngumpat) kehkeh