Tuesday, November 22, 2011

Ada apa dengan 11/11/11???

I was working on 11/11/11(walaupun wife tgh sebok berfoya2)... Masa sign dokumen cam biasa terus catat tarikh & jeling jam nak catat masa, 11:11 a.m... Woh? Apa maksud? Kebetulan yg betul2 jarang berlaku? Lucky kah?
Lebih kurang sejam kemudian adik BB masuk ofis... Terus jumpa i kasi satu kotak "Nah, ambil ni kasi u"... Oh? Sony Ericsson Vivaz Pro baru for me? Tekiu2.. kebetulan my Nokia N81 (adiah from BB) dah buruk sangat... I terima je barang free hehehe...
See, pandangan belakang, cun gak, i godek2 tgk functions... tapi hp tetap hp, bagilah apa jenis pun i tetap guna hanya utk call & sms je ;P
Ini kisah kedua... My trusted laptop yg juga ehsan BB (konon cap kuda di atas la haha) meragam lak on friday (18/11/11).Langsung takleh masuk windows, asyik rotate restart je... Called BB Jr. dia janji akan take a look bila balik, dia skang at site in Thailand.. Susah woo not all my documents ada backup so terkial2 pinjam pc my girl kat opis...
Then, BB Jr. called balik cakap dia dah suruh his lil bro belikan laptop yg baru utk i, nanti bila dia balik dia akan retrive all documents from the faulty lappy.. Oh? Cun gak... i terima je tanpa apa2 bantahan hehehe... His lil bro called me nak kasi on Saturday but i suruh je dia install dulu apa2 yg patut, paling penting AutoCAD! So on Monday baru je i dapat yg kat atas tu... Yeay.. What's next? Kasi umah pun leh gak :P

Hermit


1 comment:

AyuArjuna BiGoshh said...

mencik arrr bb kasi semua benda....jelesen :p