Anaqi Bergambar Sakan Dengan Pelakon2 KL Gangster 2 (Akan Datang), Fuyooo!!

KL Gangster 2 ? Yup, filem baru akan datang arahan dari pengarah Syamsul Yusof... waaaa

Ekceli, masa pelancaran filem ni. Saya dan Yana di FINAS bz shooting (cem retis lak ehh , hik hik). So Anaqi die merayap2 kat Bangunan kat FINAS untuk membuang masa dan boleh die melepak sama di majlis pelancaran tersebut. Sempoi jer, ntah die makan sekali dalam jamuan yang disediakan pun saya tak tahu :)

Cuma abis shooting Anaqi dengan excited bercerita tentang pengarah Syamsul Yusof yang sangat sporting! Dan juga mengingatkan saya tentang gambar2 yang diambilnya menggunakan hp cina yang tak semegah mana iteww, adoihai. Pagi ni bila2 saya godek hp banyak nyerlah gambar cat air. Sayang sekali gambar tak berapa cuns. Antara artis yang bergambar ngan Anaqi...
Saya tak ingat nama pelakon ni, tapi die biasanya berlakon bawah produksi SKOP Production. Dalam Gerak Khas pun ada gak ni :p
Ni Sheera Iskandar kan??? Dia pamos dalam drama "Halimah Jongang"...
Pelakon remaja yang sedang meningkat naik. Again saya tak tahu nama tapi saya pernah nampak die berlakon dalam drama AdaMaya jadi kawan baik Allahyarham Faisal Yusof.
Gambar blur2, sadis tak sure saper ni waaaaaaaaaaaa...
Adam Corrie Lee in da house!
Cam familiar muka pelakon ni tapi saya tak sure nama dier, adoihaiii :pMak jeles noks! AB bersama AA, huhu.~ Anaqi Bunyamin dan Aaron AzizBersama Syamsul Yusof pengarah muda yang berbakat, I like 10000 kali...

Sakan ya Anaqi... Apapun nampak die begitu enjoy malam tadi. Mak dier lak capek yang amat!

Comments

mama tisya said…
wah kemain anaqi bergmbr ngan artis kl gangster 2..tp syg gmbr blur..naper tk bw dslr?
Em's Family said…
sakan anak u ambik gambar dengan artis gitu
Mama Zharfan said…
u got to win a digicam for anaqi--nanti lawa skit pics tu hehheh
kan ada menang dslr..pakaila camera tue..
wahhhh hats off to Anaqi..at least berani nak approach artiste untuk bergambar for his age,,cool!

Popular Posts