Famous Amos Versi Kak Ina KL Menang Shodap Tak Terkata!

Balik dari event Nuffnang dan Astro B'yond, saya dapat biskut dari Kak Ina KL.
Sampai rumah tanpa teragak2 lagi anak2 + encik suami + adik ipar serbu makan!

Tinggal banyak ni jer pada keesokkan paginya.

Memang siyes shodap kukis kak Ina KL tanpa was-was lagi.
Saya nak try buat lah, sebab teringin nak makan. Nak beli kena gi Gombak, huhu.
Hmmmm...agak2 menjadi tak famous amos versi kak ina made by ayuarjuna.
Pehhhh....nak lawan tukang bagi resepi nampak, hahahaha.

Comments

Hermit said…
a bit sweet bagi saya tapi memang sedap... thanks kak ina ye :)
Mama Zharfan said…
memang sgt sedap :) tapi me, kids & hubby bukan cookies lover :)
akuzle said…
'kelicinan' bekas itu menggambarkan segalanyer..
kak ina kl said…
terima kasih sudi beli..kalau anak ramai baik buat sendiri kan.
Nana said…
tingin nk oder
nampak sodap
semperit aritu jadi ke nk amek?ehee