Hasil Seni Anakanda|Selamat Hari Raya AidilAdha

Well, sesungguhnya hari ini begitu BZ dengan aktiviti sekeluarga. Tapi memandangkan saya ternampak hasil seni My Akid di dinding bilik tidurnya so saya begitu excited nak kongsi dalam blog! Ucapan dengan gambar yang sangat kalerful, i like :)
Good job Akid :) Tapi saya perasan sejak die balik dari kelas drawing bersama Cartoon Network minatnya dalam bidang melukis menjadi2. Di sini juga saya nak ambil kesempatan mengucapkan pada semua...

"SELAMAT HARI RAYA AIDIL-ADHA"


*****************************

Berlainan dengan Yana dan Anaqi, pintu2 masuk bilik memang penuh dengan hasil seni. Tapi hasil seni yang suke-suki.
Macam bilik Anaqi die ada tampal gambar bersama kawan baik dia "Faiz" dan juga sekeping nota penting kat pintu masuk.
Nota penting yang lebih jelas boleh dibaca seperti diatas :p "NO ENTRY" ditujukan khas buat adik2 dierlah terutama Yana.
Ini pulak Yana punya pintu. Bagi orang masuk tapi kena ketuk dulu, huhu.
Hmmm... kan Amani? Mummy lagi tensen. Abih semua pintu bilik. Huhu

Comments

Mama Zharfan said…
geramnya tgk amani hehe cute :)
bestnyer..yana dan anaqi ada bilik sendiri..masa kecik, tido kat ruang tamu dgn adik-adik dan nenek. bila nak study, kena tunggu semua tido..kalau tak memang tak boleh masuk kepala..hehhee..suka lukisan Akid..good job! amani cuteeeee
mz; :)

devi: kecik jer rumah ni..tapi ada bilik yang boleh muat utk anak2..heheheh...:)