Hokeh Saya Jumpa Ustaz Don Yang Pamos Amos!

Saya kan bercuti hik hik..
Idakler bercuti berpoya-poya. Bercuti sambil bekerja.
Alang-alang dapat tidur hotel bawa ler famili sekali kecuali Mr Hubby :)
Tu ler yang memanjang posting dari Encik Hermit; lunch orang bujang lah dan macam2 lagi. Siap pergi merendet ke i-city yang takleh tahan tu. Hoho. Dating ke apo?

So berbalik pada tajuk entri, ada satu slot dalam aktiviti kursus saya yang mana Ustaz Don jadi penceramahnya. Siyes memang Ustaz Don ni sempoi dan memang lawak cara penyampaiannya. Tengok muka die pun nak tergelak. Tapi saya still minum 2 cawan kopi sebab mengantuk, huhuhu. Kes meeting abis lewat tengah malam, hari sebelumnya. Bila dengar Ustaz Don ni mengaji pehhhh, tersayat2 rasa hati. Sesi yang penuh hikmah ler ni :)

Cam biasa sebab Ustaz Don ni pamos amos, habis sesi ceramah semuanya sibuk nak bergambor.
Muda lagi Ustaz ni, baru 27 tahun masih single but I am not sure he still available or not (note to emilia sukimi). Keh keh...
Ustaz Don nampak cam pendiam sikit. Dia suke senyum kambing jer.
Gambar dari hengpung cina. Cam gambar dari cat air jer kan? Huhu.
Ober ler Ustaz senyum gitu, hahaha.

Ok saya tak bergambar tapi duk tukang amik gambar. Banyak giler kamera kat tangan saya masa ni. Tak kisah pun tak bergambar, kan bergambor lelebey lakiku kat KL jeles lak. Bawa hati ke i-city lagik ya :p

p/s: Ustaz Don ni selebriti TV Al-Hijrah akan ke udara setiap hari pada pukul 10.30 malam.

Comments

Mama Zharfan said…
hehhe ayu tak usung DSLR ker :)
ruha said…
akak, ustaz ni dah tunang ngan budak medic lam paper bh ahad lepas ade citer,huhu frust .
aah usung la hp canggih tue,,gerenti gambar pun canggih hehe
Hermit said…
@ruha,
laki leh kahwin 4 jgn risau... lebih2 ustaz ni dia lagi confident nak berlaku adil kot ;p

@suzz & Mama Amana,
DSLR org bujang usung g i-city & mazda fair.. hehehe

@mi,
still lagi suka ustaz azhar idrus... paling best masa dia usik JKKK & sebut "khepow,khepow,khepow".. x leh blah.. :P
Ustaz Don ni cam hensem...ustaz muda...hehehe :-) pelapis ustaz la ni....
hensem tu subjektif ezz....huhu