Lunch orang bujang @ Oyster King!

Kebetulan di siang Ahad merayap kat OU sorang2 so decide nak lunch kat sana je... Dok pusing2 ternampak outlet "Oyster King" so terus singgah... I bukannya penggemar tegar oyster, tapi atas semangat ingin tahu so trus masuk makan kat kedai yg tak pernah jejak kaki...
See... Menu kat atas tu samer je ngan yg di kasi kat meja, simple & straight forward. Takde la sampai terbeliak biji mata nak baca menu yg panjang lebar ala2 tesis... kehkehkeh
I pilih je value set. Senang... Starter + Fried Oyster + Drink = RM13.50... Ada 3 pilihan minuman Green Tea/ Chrysanthemum/ Mineral Water so i pilih teh bunga (sbb memang one of my fav drink).
Nih starter i.e Superior Lala Soup... Sedap gak.. i like :)
Fried Oyster... Boleh tahan... Mula2 I tanya takde nasi ke (sbb ingat tak kenyang) tapi sekali abiskan semua foods tu rasa really full dah... Nyum2... So balik google2 baru tahu outlet kat OU nih rupanya baru je dibuka bulan ni (Nov)... Baru lagi :)

Hermit

Comments

juelee said…
wah nampak sedap.. nnt gi OU kene try la... kak ayu, nape tak gi behind the scene aladdin the musical tu? akak dapat gak kan.. ada nama akak
Mama Zharfan said…
hehe me tak suka oyster ;)
wowowowo...nampak sedap!!!

Popular Posts