Mesin Membeli T-Shirt Yang Unik!

Baru-baru ni ketika saya berkunjung ke Cineplexes Damansara saya ternampak mesin membeli t-shirt yang agak unik! Kita hanya menekankan kod pilihan baju dan kemudian masukkan duit di tempat slot yang disediakan. Dan perlu diingatkan duit hendaklah masuk cukup-cukup dengan harganya. Macam t-shirt yang dijual disini hargannya 35 hengget. Kalau letak duit 40 hengget, duit lebih tak akan dikembalikan. So memang kena letak duit cukup-cukup jer!
Ni kalau nak beli t-shirt couple boleh sangat ler. Rasanya design agak simple, tentang kualiti kain saya tak berapa pastilah pulok. Saya perasan ada 2 kenis warna jer samada putih atau hitam.
Zoom sikit...

Kalau saya takdelah berapa minat nak beli pakaian dalam kaedah macam ni. Cam secara on9 gak ni. Sebab kita takleh nak try test cuba! Ada setengah pakaian memang cantek bila dipandang tapi bila disarung kat badan sendirik cam tak sesuai gitu. Dan saya selalu gaklah jadi Tipah Tertipu, so belajar dari kesilapan lalu :)

Comments

Em's Family said…
mira pun nampak ..tapi same like u, bab2 nak beli ala2 masuk vendor machine kurang percaya sikit
wahh..pki mesin je nih..dh rase mcm kt jepun plak ha
lum penah jumpa mesin ne.. okla tukar nama k.ayu jadi tipah tertipulah hehe