Friday, November 11, 2011

Update Pasal Hadiah | Susahnya Nak Upload Gambar!

Nak hapdet dari semalam, tapi internet slow ngalahkan siput dengan saya yang juga BZ penuh aktiviti. Dan sib baik pagi ni semuanya dipermudahkan walaupun hari ni pun BZ tapi saya sempat lagi berFB dan berblogging. Nak jadi SuperMok!
Hadiah untuk Anaqi dari e-baca. Tapi rasanya Anaqi dan Yana tak muat kasut ni. Sebab saiz dier 2. So maybe kasut ni nak pass ke Akid. Design memang kesukaan bebudak zaman sekarang.
Tupperware dari fb MILO. Yang boleh claim hanya bagi mereka-mereka yang mempunyai anak antara 7-12 tahun. Saya dapat 2 :)
Menang mesin basuh lagi brand Panasonic berharga RM999. Nak kena claim dari Seng Heng. Ni menang hadiah pertama dari contest anjuran Kao.
Contest yang sama tapi nama Hubby. Dapat hadiah kedua iaitu Panasonic Steam Iron yang berharga RM99. Alhamdulillah sebab saya hantar 2 penyertaan jer, satu nama hubby satu nama sendiri.
Barangan Bio Essence RM200 lebey rasa nilaiannya.
Voucher KFC claim dari Daia. My FB fren Encik Zamri dapat sampai 500 hengget. Saya dapat 10 jer tu pun guna pembungkus dari Daia yang saya redeem dari Suria Wheels :)Voucher ni paling mengujakan "3H2M di Mutiara Burau Bay Resort". Saya sebenarnya dah plan nak bercuti satu famili di Langkawi so memang dah booking tix flight awal2. Dalam masa yang sama yang mencari contest yang menang penginapan di Langkawai. Jumpa di majalah Santai, try antar dan syukran nama saya menang untuk penginapan di Langkawi dan my hubby lak Pulau Tioman :)

Alhamdulillah, moga kita terus dimurahkan rezeki dariNya.. (hmm dah cam ayat2 MZ jer ni, hik hik)

7 comments:

kemma said...

congrats..kemenangan berganda ganda...mng pcutian tu tsangat la best ekk..

mama tisya said...

best tu tgk adiah yg last tu dpt cuti2 free..tahniah ayu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah dan murah btol rezeki..srnok tgk hadiah2 nya..grand gitew..

Ummi Dania Yasmine said...

ayat mz sebab mz bff ayu...dok gitu pn ayu??? hehehe :-)

Nana said...

wahhhh beznye dapat adiah pecutian tu

AyuArjuna BiGoshh said...

kemma- syukur :)

mt- tu ler yang plg dikehendaki..hik hik

eija- alhamdulliah, jomlah eija mengaktifkan diri dlm bercomping :)

ezz- terbawa...kenan bff kot...duk bz menyedut aura suzz la ni hehehehe

nana- kan kan :) sbb mmg nak gi bercuti.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka hadiah mesin basuh & cuti2 tue hehe