Alvin & Chipmunks 3 | TQ Dutchlady!

Sabtu pagi 24/12/2011- Besday Anaqi! Tapi saya ada plan yang baik punya - Berjimba dengan anak-anak menonton movie free. Filem Alvin & Chipmunks 3 sempena Movie Mania anjuran susu Dutch Lady.
Pendaftaran pukul 9 pagi tapi saya datang pukul 10 pagi. Ni gara-gara pergi ke rumah Mak dulu, breakfast nasi lemak panas2 (mak siap masak special lagik). Lepas tu terus gerak ke Cathay yang mengambil masa tak sampai 10 minit pun dari TTDI. Nak dapat tiket free kena bawa kotak kosong air susu DL yang terbaru. Saya ada simpan 6 kotak itupun dapat dari goodies sempena besday kawan Afiq kat sekolah :)
Ada banyak sesi bergambar bersama maskot. Even 30 minit sebelum tayangan ada aktiviti bersama kanak-kanak. Dan anakanda2ku memang enjoy habislah. Tapi pop corn kena beli sendiri takde yang FOC, huhuhu.
Harus bergambar dengan poster besar Alvin, dah macam trademarak setiap kali tengok movie :) Kena amik ngan poster filem yang ditonton...
Goodies yang diperolehi dari event. Masa pendaftaran dapat 5 beg dan 5 DL flags. Lepas tu Anaqi dan Yana beraktiviti dapat tambahan 2 lagi beg DL. Menambah lagilah koleksi beg2 dari event, adeh!

Comments

erkkkkkkk ne bukan gambar dslr kan?? kiki
Em's Family said…
yang penting anak2 happy.. alvin pun best, tapi tak sekelakar cerite yang dulu
ila- hanya gambar last itu ajer hik hik

mz- ianya praktikal utk letak kertas peperiksaan

mira- okla citer die not bad :)
Nana said…
beznye dpt beg tu
saya xdpt join
register je beria hehee
wah bestnya, untung anak ramai, goodies pun dapat byk..sorang satu..heheheh
mama tisya said…
wah best la bfast nasilemak panas2 so tkde la lpr...kitorang tk sempt bfast ...bli popcorn tk sedap plak:-p