Friday, December 30, 2011

Hadiah Penutup 2011, Syukran :)

Botol comey ni dari website Disney Junior. Kebetulan tengok rancangan tu kat TV, bukak PC terus jawab soalan. Kemenangan atas nama Afiq tapi botol comey ni milik Amani. Suka betul Amani dengan botol pink kaler :)
Hadiah saguhati merupakan barangan Dettol 300 hengget. Menang dari peraduan Giant-Dettol. Saya hantar satu penyertaan sebab saya dapat rasakan peluang nak menang itu rendah. Ramai giler yang join apatah lagi ianya diwar-warkan dengan hebat di FB. Tapi rezeki PIC dettol revised balik nama pemenang, akhirnya saya terpilih juga antara pemenang saguhati:)
 Hamper Nugeno atas nama Dedet. Sukeler dapat stok penjagaan diri khas untuk lelaki.
Lepas tu ada dapat voucher atas point dan sempena besday Anaqi dari Toys"R"Us berjumlah 60 hengget. So belilah hadiah untuk Afiq dan Anaqi. Afiq dapat kereta Hot Wheels 30 hengget lebeh...
Anaqi pulak belikan hovercraft (boleh main atas air dan daratan) harga dalam seratus lebih. Jumlah voucher Toys"R"Us ialah 160 hengget (dicampurkan hadiah dari KFC~ voucher Toys"R"Us 100 hengget). So untuk dua barangan ni saya hanya tambah RM4.50. Oklah kan berbelanja boros dengan menggunakan voucher, ahaks!

4 comments:

Mama Zharfan said...

besh baca entry hadiah :) murah rezeki anak2 u :)

Em's Family said...

memang naik semangat bace entry2 u ni .. tahniah untuk kesekian kalinya

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, murah sungguh rezeki..

Srnok tgk masing2 dpt bahagian masing2 dr ayah smpai ke anak2, anak2 la yg paling happy..dpt plak mainan..ehhehe

Lin Azlina said...

dpt voucher kena sakanla shopping...hehe