Friday, December 16, 2011

Hadiah Untuk Minggu Ni,Ciput, Ciput Tetap Hepi

Ahahahaha... Siyes tak reti betul update pakai iPad. Payah sangat sebab tak biasa. Sayakan spesis yang pakai gadget lama. Jenis tak update sangat gadget terkini. So nak hapdet citer hadiah untuk minggu ni, sikit tapi tetap bersyukur :)

Tukar sudu Anmum dapat susu. Sudu ehsan dari guru tadika Afiq, hik hik.

Cek paling cepat diterima dari AMP. Adoihai tak sempat nak edit... Abis semua butiran nampak eh.

Hadiah saguhati Hamper Laurier 50 hengget. Rasanya CMa dapat First Prize Jam Esprit untuk contest ni. Hebatkan!

Gambar kat bawah lak hadiah hamper berkurun yang sepatutnya diterima. Menang dari Majalah Apartment, stok barangan Zip setahun tapi macam untuk 3 bulan jer kan. Ok itu jer...stress ni hapdet guna i pad,tensionnnnn.


6 comments:

Nana said...

ciput2 pon tang RM100 tu bez heee

Mama Zharfan said...

hebatnya cma :) contest tu siggy based..me tak join sbb tak reti...time tu tak balik kg so tak dapat nak mintak tlg adik me buatkan siggy hehhehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

okla tue.. banyak jugak...

azzamoro said...

congrats. at least ade hadiah ape. bes la. u jadik idola i nak masuk contest la keke (even tgh malas pun skang)

Ummi Dania Yasmine said...

zip tu untuk 3 bulan i percaya....1 tahun tak percaya ahhh...

Em's Family said...

hadiah ciput u kate, hadiah ciput u kate.. ape nak buat dah cakap dengan sifu hehehehe.. congrats!!