Wednesday, December 21, 2011

Makan Free Di Taman :)

Taman bukan sebarang taman tapi ianya cantek dan ada kelas tersendiri, iaitu Garden Restaurant & Cafe di  1 Utama. Kebetulan saya memenangi voucher makan 50 hengget (dari FB) so haruslah terjah bersama famili. Dengan BFF dulu kat Garden MV. Bezanya kalau kat 1 Utama keluasannya agak kecil dan sempit jika dibandingkan dengan outlet kat MV.
Butik VOIR betul2 bersebelahan dengan restoran ini. Kiranya kalau nak cuci mata dan poket sambil menunggu hidangan sampai boleh sangat ler :p
Di depan pintu masuk utama Garden 1 Utama. Siap ada  snowman lagik k at situ :)
Antara hidangan ynang dijamah sepnajang berada di situ selama 40 minit.
Menu kanak2, Carbonara untuk Anaqi..
Spaghetti Bolognese ni amik 3 set :)
Salted egg fried rice, kali ni makan rasa tawar jer...
Yang ni Encik Hubby punya, memang sedaplah tapi nama menu udah lupa :P
Menang voucher 50 hengget jer memang lah tak cukup untuk satu keluarga. Tapi sekurang-kurang dapat bayar suku dari jumlah bil yang dikenakan. Selagi dapat menggembirakan anak2 sudah membahagiakan saya. Tapi rasanya restoran ini tidak sesuai untuk keluarga yang mempunyai anak-anak aktif macam saya. Terlalu banyak barang kaca yang cantek. Mengurut dada takut depa ni tersentuh, barang cantek ni lak terjatuh dan pecah. Huhu.

8 comments:

mama_umar_maryam said...

blm penah try lg mkn sini,byk kali lalulalang,ntah bile rezeki garden ni nk dpt customer mcm i ;p

Devi da Lil' DeviL said...

cantiknya gardens..tak pernah lagi makan kat situ,,but best untuk ambik gambar juga..next time nak try la

mama tisya said...

best tul dpt mkn kt garden even dpt voucher rm 50 dh jimat cuma kena ambah skit lg kn..lama tk mkn kt garden..

Ummi Dania Yasmine said...

best pulak rasa nasi goreng tu....

CNN @ CheNamNam said...

wahhhh chanteq betul tempat nehhhh...memang kena ngan versi tamannyer..makanan tak sedap pon boleh jadik sedap..sedap mater memandang...hahaha..

tapi tengok menu macam best jerkk..mesti sedap tuhh...one utama eh, sy nak ker one utama pon sosattt you..kekeke

Mama Zharfan said...

i sgt sukaaa mkn kat sini ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau arief ada ne habis pecah semuanya.. takutttttttttt

setya said...

barang kaca pecah, suruh ganti..sedihlah.