Wednesday, December 21, 2011

Test Drive dan Booking Mak Cik Exora Gorjes!

Setelah sekian lama mencari2 kereta sesuai untuk keluarga terchenta.
Akhirnya Exora Bold Premium menjadi pilihan saya,
Keluasan dan keselesaan menjadi pilihan utama,
Pemanduan lancar dengan enjin yang berkuasa :)
Ambil feel dulu. Cam tak sesuai jer saya bawa kereta Exora ni. Nampak cam owang tua benor dah. Hahahah. Cek perasan muda ya, berangan nak pakai kereta sporty sedangkan sudah punyai 5 cahayamata.
Hmmmm... Suke tapi cam sedey lak nak let go Hyundaiku yang berjasa. Kereta sekian lama yang diguna tidak banyak karenahnya. Alehai, sayunya. Lepas test drive semalam (Selasa) dan ianya confirm saya booking Exora kaler lebih kurang seperti diatas. Tunggulah sebulan dua, ntah bila. Yang pasti saya nak merempit abis puas-puas dengan Hyundai yang terchenta.

12 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Wow bestnya thn baru dgn kereta baru..
sesuai la exora bila family dh makin berkembang ni kan..:)

Ummi Dania Yasmine said...

Wahhhh kete baru...bile lah i nak pakai kete baru ni......:-)

Mama Zharfan said...

congrats on ur brand new exora :) and brand new fridge too heheh :)

Em's Family said...

bau kedai di tahun baru .. wah wah wah

Em's Family said...

new fridge??? menang ape?? wowww

AyuArjuna BiGoshh said...

eija- badanku pun berkembang juga eija heheheheh

ezz- keta skoda u lagi canteklah :)

mz- congrats coz won ipad2 again n again n again

:)

mira- shopping spree under energizer :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ank dah ramai mg kena ada keta yg luaskan??
ila pun dah berangan nak beli tapi nak tgu myv abis bayar lagi 4 tahun hahaha!!

madammondoq said...

eh.. siap booking sekali tu... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

ila- muat mmg muat keta skr cuma bila ank besar sikit mmg tak selesa..hik hik tu yg terus grab tu

madam- hahaha, cam gelojoh jer kan hahahaha

mama_umar_maryam said...

premium tu sis..menunggu itu mmg menyeksakannn,.hik3

CNN @ CheNamNam said...

ohh ini yang exora baru tuh ehh..ekcelikan sy kan dah booking exora dah tau pastu tup tup tup tup dgr ader keluar lak exora version baru..tensi jerk mak...hahaha

Kazman & Sue said...

exora memang best.... tak de turbo pun dah berdesup... inikan lagi ada turbo... kalau mampu kami pun nak beli... heee3x