Tuesday, January 24, 2012

Citer Raya Cina di Kampung Nun Jauh...

Kitorang balik kampung kali ni dengan kenderaan baru, Cik Exora Gorjes. Encik Hubby bawa slow sangat hokeh! Rasa kebas punggung walaupun saya duk seat sowang2 dengan baby gemoks My Amani ler. Bertolak dalam kul 5:30 petang sampai dalam 1 pagi. Pehhh! Walaupun jalan tak jammed langsung tapi kami banyak kali berhenti makan, ke tandas, ke tandas dan tandas lagik! Anak den ramai time membuang semua timing tak sama. Tension :p
So pagi-pagi bangun jer dari tidur sepupu-sepapat (anak buah) dah siap sedia nak memeriahkan Tahun Baru Cina bersama-sama, hik hik. Meh kita layan pics yg diambil menggunakan kamera key-chain Afiq yang berharga RM3.30... ;p
Amoi-amoi merah jambu :)
My Amani siap pakai bunga kemboja pelesu di kepala.
Boleh pakai sekuntum ajer, lebih-lebih dah cam pasu bunga, hik hik.
Memperkenalkan suku daripada sepupu-sepupu my kids.
Posing reramai :)
Di hadapan bengkel membuat kerepek Mak Yong.
Sambal ikan in the making...
Itu jer, citer di pagi Raya Cina di Kampung nun.

8 comments:

YaYaNsMuM said...

Seronoknye dpt balik kampung!(^_^)

kak ina kl said...

wow sonoknya dapat balik kampung pakai keta baru

Ummi Dania Yasmine said...

Amani mmg cam amoi...

Mama Zharfan said...

beshnya balik kg...

Nana said...

wah beznye kelik klate
lama gile sy xblk klate

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmm.kenapa sambal ikan tue tak color merah?? best nye ada kampung..jelesnyeeeeeeee

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah balik kg naik kereta baru, alahai chomel amani siap bercheogsam pink..

Cute Mum said...

comelnya amani..
macam die yang sambut gong xi fa cai.. hihi..