First Time Beli Majalah GLAM Lelaki Itupun Bukannya Sebab Ada Khairul Fahmi :p

Siyes, sebenarnya saya tak tergamak nak beli majalah ni, huhuhu - GLAM LELAKI..

Bacaan yang sesuai untuk lelaki metro... Citer pasal kasut lelaki, handbag lelaki (sling meling gitew) dan yang menarik perhatian saya jam-jam tangan yang cantek dipaparkan dalam majalah ni..

Saya beli bukanlah sebab saya terGILAkan Che Khairul Fahmi, siyes bukan. Kalaupun saya bujang takde maknanya saya nak minat si Apex ini, hahahah. Mungkin gak saya ni terpengaruh dengan citer ala ciri "buaya darat yang lorat" mengenai beliau. Uiks, tak baik arghh main tuding2, hik hik. Full stop.

Tapi tak tahan lah tengok fomfuan di belakang Apex ni kan. Cam Gollum Smeagol dalam LOTR. OMG mengutuk lagi saya ni. Dabushhhh... Dah dah oi (tengah menahan gelak, jahat giler). Tapi sebenarnya model ni lawa tapi mungkin terlalu kurus. Ya lah mana ada model XXXL boleh jadi cover majalah lelaki :p

Ekceli sebenarnya saya membeli majalah ni sebabnya saya nak pecahkan duit 50 hengget untuk beli token naik LRT kat mesin. Walaupun banyak majalah lain tapi saya berkenan ngan GLAM LELAKI keluaran tahun Jan 2012 sebab musabab utama...
*******************
*************
********
+
+
+
+
+
+
+
+
+
"
( )

Dapat "toiletry bag" kaler MERAH :)

Tapi MAHAL gak majalah ni, 10 hengget tau, uiskkk.
Part paling tak besh takde borang peraduan pun :(
Tapi saya khatam gak membaca dan isi-isinya NOT BAD sangat rekomen untuk lelaki yang mementingkan gaya :)

Comments

- zuriey - said…
oo..cam2 kisahnya..cantik gak beg tu
Em's Family said…
aler, kalau beli sebab khairul fahmi pun laki u tak marah punye hahaha
oh tak berminat la majalah ni...lagi lagi covernya...hehehehe...JAHAT I.
eB ezrin said…
cantek bagnyer. eB pn suker :)
Mama Zharfan said…
hehhhe ingatkan u beli magz sbb nak join contest :p
Apex yg Hot..
itu la sejak mcm2 gosip dia yg dh tersebar di internet..terus kurang minat ngan Apex ni..huhu

toiletry bag kaler merah tu pun hot gak..cantik
madammondoq said…
haha.. sebab nak pecahkan duit rupanya... ekeke..
Mila@Rimbun said…
lorr KFCM ke tuh..awat lain benor mukanyerrr...
mayangsayang said…
WAH SANGGUP ... BELI NAK NENGOK GAMBO KFCM.....
Nana said…
hehe xde contest ek
saya bli mag yg ada kontest je ehheee
Hermit said…
miahahaha... ada pix Apex yg manchos + smeagol cayalah...

Popular Posts