Hadiah Hari Jadi Yana Yang Pertama :)

Hari Ahad 15 Januari 2012, aktiviti pertama yang dilakukan di hujung minggu ialah terjah MV! Bukan untuk shopping tapi nak pergi amik gambar2 hasil dari berPS dalam studio Butik Barbie pada 31 Disember 2011. Excited sangat Yana, kiranya hadiah pertama sempena besday beliau tahun ni.
Dapat frame bersama gambar 8R dan mini album yang mengandungi 10 posing terbaik Yana. Sling bag dan lipstik candy saya belikan untuk Yana dengan harga yang sangat berbaloi, 20 hengget lebey jer (ada promosi di Butik Barbie sekarang ni). Kiranya hadiah dari saya untuk Yana lah :)

Jom kita cuci-cuci mata melihat aksi my Yana di dalam album mini yang comey!




Ok tak??Heheh... Pakej RM229 :)
Alhamdulillah kemenangan ini memberi kenangan yang begitu istimewa buat Yana, dan beliau ternyata begitu gembira sekali. Hati ibu mana yang tidak bahagia melihat anaknya gembira :). 
Syukur diatas segala kurnianNya.

Comments

mama tisya said…
happy busday yana,,lain muka bila jd princess cz pki rambut palsu..bdk2 mesti suka kn
Happy B'day Yana..
Msti Yana Seronok ..boleh simpan jd kenangan..Posing like Princess..:)
Cute Mum said…
cantiknya...
memang akan jadi kenangan yana sampai bila2..
wahh..btol2 mcm princess yana ha..HB yana!!
Em's Family said…
princess yana, nama dah komersil tu :) cantik dia bile sekali sekala kene make up
Mama Zharfan said…
siyes yana sgt cantik betul2 mcm princess tu :)
eB ezrin said…
alahai comeinyer. musti kngn terindah tuh kan? :)
Alaaaa Ayu...jeles i Yana dah dapat photonya. Ingat kot staff Barbie akan call. Rupanyer kita yang kena ambik sendiri yer....tak sabar rasanya nak tengok Princess Dania pulak.

Princess Yana nampak macam Princess!!!