Latest Hadiah dan Cenderamata Diterima Sebelum Raya Cina

Sempena Cuti Tahun Cina seminggu, banyak giler aktiviti yang disusun oleh Encik Hubby untuk keluarganya. Maka, banyak giler citer nak dihapdetkan semuanya dalam draft. So, nak posting pasal hadiah dulu sebelumnya ianya basi di hujung2 bulan ni. Citer hadiah ada expired date gak, hik hik.
 Menang voucher Scholl RM200 dari Majalah Wanita. So, saya beli kasut cam di atas ghupenya. Banyak design cantek tapi takde saiz saya la pulok. Harga kasut RM198, hmm kalau kuar duit sendiri memang tidakler saya bermimpi untuk membelinya.
 Suwittkan!? Saya dapat hadiah dari Majalah Anjung Seri sempena tulisan saya tersiar di Majalah tersebut. Suke, lepas ni boleh dekor-dekor umah ala English Style :)
 Hamper dari klien Dedet. Banyak cekelat, suke mak noks.
 Sling Bag kulit hadiah dari boss Dedet.
 Voucher 40 hengget dari Jusco, tebus dan memang dari Zip Cadbury. Ini voucher yang kedua diterima.
 Hi-tea for two berharga 300 lebih di Philea Hotel Melaka. Dapat dari contest "Guess n Win" facebook Carrotmilk.com.my
 Rezeki RM500 cash, 3rd prize dari Contest Boss/Petronas.
 Akhirnya dapat gak stok pampers dari Mamypoko setelah 5 bulan menunggu. Rasanya janji PIC Mamypoko adalah 16 pek. Tapi bila suh amik, hanya 8 pek ajer. Agak2 sama nilai tak dengan harga RM500? Tapi saya redha jer :) Gambar yang dihantar terpilih antara GP winners dah rasa hepi dah :p
 Dan juga voucher Giant RM1K. Dah berbelanja RM700 pun, nanti saya hapdet apa yang saya beli dalam 700 hengget di Giant KD.
4 open tix GSC dari Rubbermaid.

:) Moga dengan kehadiran Bulan Febuari akan datang memberi kita semua rezeki yang baik-baik lagi, InsyaAllah.

Comments

Mama Zharfan said…
as impressive as usual :) congrats my dear BFF :)
Giless Superb Besh Hadiah2 yg dimenangi,
bila la agaknye eija mampu nak menang mcm yg ayu menang ni..siyes srnok giless..kami yg membaca ni sama teruja tgk hadiah2 yg besh ni..
Wansteddy Tales said…
salute sama my sifoo! Tahniah kak Ayu! Owh, voucher tu blh beli barang dia rm200 ye? wan baca term wajib tmbh cash rm100 utk redeem voucher. quit frust n blur jugak. tp kalau xperlu tmbh rm lagilah beshnya. tp kasut scholl ni xpernah terpikir nk belek. tah ada xde kasut yg jenis wann suka pakai ^^ ekkeke... besh kak ayu. superb beshhh!
Cik Sibuk said…
ni semua hadiah masuk peraduan? waahhhh..bestnyaaa. u nih memang jenis orang yang lucky lah! kalau saya masuk peraduan takde pulak menang, tapi masuk pun ada la 2 ke 3 kali seumo hidup..so takleh la nak komplen lelebih..hehehee

tahniah2..btw suka nengok sling bag tu. brand ape eh.
Ayu Ayu....sangat Ayu hadiahnyer. Hehehe....
hehehehe, mmg nk tau shopping 700 tu ;)
mz- :i lagi kagum ngan u heheheh

eija- insyaAllah satu hari nanti ;0. Akak takdelah hebat maner berbanding comper yang lain.

wan- vou tui nilaian 200, tak pelu tambah apa2..kalau beli kasut 2 pasang dalam nilaian 200 pun tak pe :)

cik sibuk - :) tak sure brand apa...cam plain je tapi itu bukan hadiah dr contest cenderamata/souvenir dari boss suami..die mmg suke kasi hadiah stp kali balik dari OC

ezz- manader ayu nyer i ni heheheh

zeti- barangan yang mmg nak dibeli pada bulan ni, hehehehe..nanti kite hapdet