Thursday, January 12, 2012

Me Finalist "Shoot It Like Angry Birds Contest!"

Semalam petang kan, saya + Anaqi + Amani saja2 menyerbu Hitz Cruisers.
Memang aim nak main games ASADI "Shoot It Like Angry Birds Contest"
So bila sampai jer dalam pukul 6.35pm di last pit stop Hitz Cruisers, saya merupakan orang pertama yang sampai. Semangat weh!

Lepas tu main sakan jatuhkan kotak2 dengan membaling menggunakan selipar Asadi.
Dan saya layak ke FINAL, petang Sabtu 14.1.2012 :)

Keterangan lanjut mengenai promosi peraduan ni seperti berikut. *Saya copy paste dari laman web Hitz.
Join our hitz cruisers at the selected location in:
  • Kepong: 2nd - 6th January 2012
  • Old Klang Road: 9th - 13th January 2012
  • Penang: 16th - 20th January 2012
The first five (5) listeners to be at daily cross/location and say "Wee... Angry Birds Sandals by asadi" will be eligible to join this contest.

The contestants will be given as many Angry Bird sandals as they need to throw and knock down all the obstacles being placed in the game.

The winner will be the contestant who knocks down all the obstacles using the least number of Angry Birds sandals. --> Gigih saya membaling time ni :)

He or she will win RM100 in cash while the rest of the contestants will each win a pair of Angry Birds sandles.---> yeay!!

All of the thirteen (13) winners in each of the contests mentioned above will then compete together at the Outdoor Broadcast (OB) contest finale.--> saya salah sowang :)

The OB contest finale will be held at:
  • Tesco Kepong Village Mall - 7th January 2012 (2.30pm - 4.30pm)
  • Tesco Scott Garden, Old Klang Road - 14th January 2012 (2.30pm - 4.30pm)- ahem :)
  • Tesco Tanjung Pinang, Penang - 21st January 2012 (1.00pm - 3.00pm)
The OB contestants stand a chance to win RM500 in cash and Tesco cash vouchers worth RM500, also asadi sandals, vouchers and goodie bags.--> kalau ada rezeki adalah :p
Dan saya bukan hanya balik tangan kosong tapi bersama-sama dengan goodies di atas!
suke suke suke :) :) senyum lebor-lebor.


7 comments:

Mama Zharfan said...

me doakan u menang :) beshnya hadiah2 tu sbb ada cash & vouchers :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. jauh benor dari umh ila.. dpt tepek je iklan ne kat blog kiki

Ummi Dania Yasmine said...

wow....mungkin rasa tak sanggup nak kejo derang dlm keadaan gini...err i dok rumah je....GOOD LUCK TAU AYU!!!

eB ezrin said...

kasut btuh. comelnyerrrrrrrrrrrrrrrr. nakkkkkkkkkk

Devi da Lil' DeviL said...

ganas! hope all the best ayu! u can do it! :)

pacubob said...

mmg gigih madame sorang nih....good luck yek finale nnt.....:)

Wansteddy Tales said...

tahniah kak ayu! besh tgk kasut angry bird tu. sure akid @ afiq yg pakai tu. wan doakan akk menang GP, amin...