Saturday, February 4, 2012

Kedai Rakyat 1Malaysia - 1st visit!

Akhirnya sampai juga kat Kedai Rakyat 1Malaysia setelah sekian lama dilancarkan. Niat nak jengok2 tu dah lama tapi tak pergi2... Kebetulan baru2 ni antor my Dugong g kedai kat Taman Megah & terpaksa tinggalkan kat sana, so masa nak balik decide guna LRT Kelana Jaya...
Memang sengaja nak naik LRT, sebab kat sana ada sebuah Kedai Rakyat 1Malaysia... kehkeh... 
Gambar dari atas kedai... (tak tahu apesal snap pix nih hahaha)
Wokeh lah, pergi pun bukan niat nak shopping... Last2 sambor barang makanan sejuk-beku kat atas je, lagipun memang malas beli byk2 sbb nanti leceh mengusung naik LRT lak! Rega murah ler, aiskrim tu baru RM2.99, yg lain2 tu RM2.59 each... Ada jengok2 barang lain gak, lebih kurang sama je rega bagi produk yg 'berjenama'... Apa2 pun tetap sokong benda yg membantu rakyat berjimat :)


Hermit

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Owh! tak penah g lagi kedai 1Malaysia ni, dengar citer menarik... :)

Mama Zharfan said...

brg2 yg brand 1Malaysia ajer yg murah..yg lain2 brand/branded sama jer harganya kat kedai2 lain pun heheh