Memang Besh Shopping Dengan Voucher | 3 Kali Shopping Kat Guardian :)

Saya ada menang 300 hengget voucher Guardian. Satu ratus dari contest Vochelle dan dua ratus dari Fair & Lovely bersama Budiey.com. Paling teruja shopping bukan saya ya, tapi Encik Somi, heheheh. 2 kali beria ajak saya jengah Guardian yang berlainan lak tu.
 Voucher pertama saya yang guna di Guardian KLCC, beli barang-barang diatas jer. Niat asal berbelanja nak beli barangan yang ada contest jer. Semangat tul :) Kena tambah dalam 60 sen.
 Lepas tu masa jejalan ngan Encik Hubby kat Selayang Mall, jumpa Guardian guna lagi seratus. Tapi kali ni cam main amik-amik jer sebab dah serabut ngan anak-anak. Berbelanja lama tapi bila dah beli, rasa frust sebab masa dah bayar tak tengok betul2 barang mana penting yang perlu dikira dulu. Saya tambah 20 sen jer untuk pembeliaan ni.
 Yang ini kali terakhir berbelanja kat Guardian berdekatan ngan rumah. Beli masa outlet nak tutup iaitu pukul 10 malam + without kids kecuali Amani. Kali ni memang pulun amik vitamin dan barang-barang yang rasanya memang perlu ada stok di rumah. Dan berbelanja kali ni memang puas hati. Dan jumlah yang kena tambah hanya 40 sen jer.
Dan jumlah sticker Diadora-Guardian berjaya dikumpul ialah 19 keping. Ni pun ada 2-3 barang promosi membolehkan saya mendapat double sticker. Gigih tak? Nak beli beg Diadora dengan harga murah, keh keh. So pada sesape yang berbelanja di Guardian tapi tak berminat dengan itu sticker, pass-pass la kat saya yek. Dengan suke hati saya akan menerimanaya dengan gembira :p

Comments

ala..comehnyer doll tu..utk amani eh?
intanloveamir said…
akak mmg guna produk skinz ker???intan ingt nk jual murah2 jer sbb ada menang hamper from skinz...;))
aiyooooooooooooo ila dah buang... nape tak bagitau awal2.. wah pakai voucer pun dapat gak stiker.?? bagus ne..
Mama Zharfan said…
me pun tak kumpul sticker...cashier tak bagi pun even time me beli byk2...dia amik kat dia kot...
wah cepatnya bershopping. i baru guna rm100 je..beli Innershine, toiletries & barangan untuk join contest LONDON. :) tapi best sebab tambah Rm1.40 jer.:P