My Baby Kena Gangguan Seksual?

Pehhhh, tajuk kasi bikin panas hari Jumaat jer.
Entri tidakler berkaitan sangat dengan tajuk "SEKSUAL", hahaha.
Nak story pasal my Amani, setiap kali saya hantar ke sekolah mesti ada seorang budak laki comey datang kat dier seolah-olah nak terkam. Dan Amani mesti berlari ketakutan mendapatkan saya balik. Sampai teacher sekolah Amani selalu membebel kat budak laki comey tu, "Amir (bukan nama sebenar), jangan ganggu Amani, Amir ni memang tau selalu usik Amani"..
Kekadang Amir tu suka tarik pipi Amani yang tembam tu dah makin menembam lagi pipinya. Yang saya tak tahan tu ada part saya hantar masa time kanak-kanak ni tengah sibuk mendengar teacher Amani membaca. Amani sampai jer terus budak lelaki comey tu berlari kat Amani amik beg die, dan terus tarik tangan Amani untuk di bawa ke kumpulan membaca mereka. Amani pulak nampak jer budak laki tu , muka emo dengan penuh rasa menyampah, menjerit "A-Nak, A-Nak, peli peli" (kalau translatekan taknak-taknak pergi-pergi).
Dan yang terkini budak laki comey suke tarik dan gulung2kan rambut Amani.
Adoihai, kecik-kecik dah ada peminat ya Amani?
Agak2 time Amani rupa cam Mawi AF tu budak laki comey minat nak usik die tak?
Hahahaha...

p/s: Yana masa tadika pernah gak dapat surat chenta. Anaqi lak ada pomfuan yang memang suke kat die, siap confess ngan mak dier, dan mak dier lak confess kat saya, hahaha. Mengong :p

Comments

Cho Zila said…
bestnyer kecik2 der peminat... tapi kesianler pulak yerk...
Mama Zharfan said…
anak2 zaman ipad..advance gitu hahahah
madammondoq said…
my danish pulak.. dia yang terkam anak dara org.. ahaksss...
at least normal.. bukan sama2 jantina haha
ahahaha..itu tandanya amani sgt comelll..:)
amboiiiiii...kemain ye...
Em's Family said…
i baru aje bace entry ni.. amboiii budak2 sekarang ni.. amani dah comel, kecik2 dah ade orang berkenan, habis lah abang kakak esok nak kene extra jage amani yang comel ni
Anonymous said…
hahahahaha amani mmg cuteee! tapi dia punyaa grg! haaaaaaaaa hamikkk! :)

takpa mak sha yakin amani bley menaga if dia x suka kannnn

Popular Posts