Wednesday, February 29, 2012

Prize Giving Ceremony Bejeweled Alaisyah :)

28 Feb 2012, saya dijemput untuk menghadiri majlis penyampaian hadiah di Habib Jewels Ampang. Majlis bermula dalam pukul 3.30 petang dan dihadiri hampir ke semua pemenang iaitu seramai 26 orang. Pemenang dipilih secara rawak setiap minggu dan saya merupakan pemenang minggu terakhir. Syukran!
Antara pemenang-pemenang yang hadir ke majlis penyampaian hadiah. Ada yang dari Pulau Pinang, Johor, Slim River Perak, Kuantan, merata-ratalah dari Semenanjung Malaysia.
Suzz my BFF menang jugak. Menang atas nama Aimi, SIL yang memang happening. So hepi dapat bertemu dan chatting mereka-mereka ini kat situ :) Time ni tengah posing tayang hadiah, hik hik.
 Refreshment, walla! Memang terbaek. Paling suka dengan cup cake RV dan brownies coklat.
See my hadiah, bling bling emas putih bersama batu zamrud. I like :) Suzz punya warna biru. Ada yang dapat batu merah dan putih ke semuanya.
Siyes rasa hepi dengan hadiah yang bernilai RM1,500 dan modal yang dipertaruhkan hanyalah 30 hengget lebih jer sebab saya hantar 1 form. Namun ini berdasarkan "lucky draw"----kira naseb baek terkena  :) Namun bila diingatkan kembali kepada kegigihan merata saya mencari produk ini (produk ini agak baru). Sampailah Suzz (tq so much dear) inform saya kat mana boleh cari produk, iaitu kat jauh nun di Selayang Mall....So memang gigihlah saya ke Selayang semata-mata untuk membeli dan menyertai. Dan ianya "worth it". Syukur, syukur, syukur.
Harap-harap moga saya dan anda semua terus dimurahkan rezeki pada masa-masa akan datang, amin :)

11 comments:

mama rifQy said...

wow..same2 bling la ni ngan kak suzi!!

Nana said...

Mrah rezdki
Tgk dlm katalog habib harga cincin ni 799
Aritu ada tag gmbr ni kat amrul suh dia blanje hahahah....
Masa thn 2003 penah bli utk mak batu putih seme sbijik mcm ni harga baru 399 beza dah skang kan

Mama Zharfan said...

me cilok pic ok :)
congrats my dear BFF!

Em's Family said...

you memang sentiasa murah rezeki bab2 contest ni.. congrats!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah
beshnya...cantik tu emas putih batu zamrud..
i like too..hehe..

Ummi Dania Yasmine said...

terkena jugak u walau minggu last. Itu rezeki namanya...hehehe. TAHNIAH KEDUA DUA BFF ku Ayu Rafikah dan Suzi Fadhilah :-)

Wansteddy Tales said...

apa yg wan perasan, rezeki kak ayu ni mmg kuat dgn barang2 kemas nak2 habib jewel! tahniah kak ayu. serius beshhhh!

mama_umar_maryam said...

tahniah2!! dua2 bff bling2 la nih ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye ila tak penah pg prize giving..hehe

Devi da Lil' DeviL said...

wow bersilau mata jap..hehehe..grats ayu..berbaloi usaha mencari produk tu ..tahniah to suzi too. :)

CikLilyPutih said...

ayu cantiknya cincin.. jeles wokeh
congrats hehehhee