Seronoknya Makan-makan di KLCC | Garrett Popcorn dan Pizza Millano!

Sebenarnya dah lama anak2 saya tak ke KLCC. Dengan parking gak mahal, jauh lak tu dari rumah sememangnya KLCC bukanlah tempat pilihan utama untuk kami sekeluarga berjimba-jimba di hujung minggu. Kebetulan Sabtu lepas saya dan anak-anak beraktiviti di sana, so kami jejalan sambil cari makan :)

Antaranya kitaowang nak try Popcorn Garrett... Siyes mahal betul regenya. Terkezut kejap tengok, tapi sebab nak TRY rasa beli jugak ler.
Banyaknya pilihan popcorn dengan pelbagai perisa yang luar biasa. Wahh, ada perisa cheese, kacang macademia, almond dll plus kombinasi 2 perisa (cheese + 1 perisa lain) iaitu chichago set. Penat betul memilih, ikutkan nafsu semua nak rasa.
Last-last Yana yang pilih. Popcorn Almond (apa ke namanya saya pun tak tahu, lupa deh!)
Lebih kurang camtulah. Kacang almond yang bersaiz agak besar disalut dengan honey yang sedapnya + wangi + pop corn yang memang tebal isinya. Kalau banding beli popcorn kat wayang memang yg ni lebih besar saiz (klu kat panggung wayang lebih kecil dan kecut, hahaha)

Sebelum tu kitaorang gi makan kat Food Court kat KLCC. Mula-mula ingat nak beli McD, tapi cam buhsan jer tengok ghupe2 berger yang sama. Last-last beli makanan kat kiosk Pizza Milano.
Pizza untuk my Yana :)
3 set Fettuchini Cabonara untuk my boys :)
Shodap giler dengan limpahan kuah yang meruah, wawawa!
Makan sakan ya anakanda2 ku. Time ni Afiq tengah merajuk sebab pasta dier tak sampai2 lagik! And my Amani duk mengecek semua food abang dan kakak dier :p

Seronok Sunggusssssshh!

Comments

mommyYen said…
wah..carbonara tu memang terliur tengok tu..sodappp..! :)
Mama Zharfan said…
yum yum sedapnya :)
Cik Sibuk said…
sedap ke popcorn tu? ramai gak blogger ada buat entry pasal popcorn garrett nih..saya lom berkesempatan lagi nak cuba.

saya punya febret popcorn..popcorn dekat boost juice. manis2 sikt, masin2 sikit. kalau kat cinema punya tu cam terlebih caramel..manis bebenau..
u beli popcorn tu??? harganya berapa ayu?
juelee said…
garret tu sedap kalau amek chic mix.. kalau yg nut tu macadamia plg sodap..
mommyYen- mmg shodap tu,..antara yang terbaik cabonara yg pnh saya try :)

mz- :)

cik sibuk- sedap dan mahal :) mkn sekali-sekala OK kot hehehe

ezz- small size pun dah berbelas hengget...i tak igt dah ezz :p

jue- oh ya ke....next time leh try chicago set tu :)

Popular Posts