Wednesday, February 22, 2012

Wahhhhh Comper Hebat | Saya Kagum Dengan Beliau!


Dari Majalah Wanita Mac, 2012

Benar-benar memberi inspirasi kepada penggiat/pengemar/peserta tegar peraduan di Malaysia. Kalau dilihat kepada jumlah hadiah yang menang memang terbaek dan mengkagumkan saya. Siyes besh...Dan sememangnya kakak dan suami di atas bukan sahaja masuk saja-saja di mana-mana peraduan yang dia suka. Selalunya kakak ini akan mengkaji terlebih dahulu-----> kena ada strategi....Wahhh, apa kes..eh tak sekarang ni kena guna perkataan apa celop selama ni saya join peraduan pun sebab suka, strategi memang takde :p Dan yang paling penting kalau ada rasa nak menang mana-mana peraduan "kena buat/join dulu"---> bak kata tajuk artikel "Tak Buat Tak Dapat"...

Kan Kan Kan
"Kalau Buat Mungkin Dapat"

12 comments:

Nana said...

ayu pun dah layak masuk magazine menang mcm2 kagum dengan korang tau, mz, ayu, ezna, mira
tumpang gembira tiap kali tgk korang menang

AyuArjuna BiGoshh said...

nana----hishhhh belum layak klagik ni heheheheheh....cam bumi dan langit jer pencapaian ayu ngan kakak ni hehehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah kagumnye..
btol2, kalau x buat mana nak dapat hasilnye, kalau buat mane tau ada rezeki kita kan..

sis joint suka2 pun byk jugak menang hadiah yg besh2 n gempak2..

AyuArjuna BiGoshh said...

eija--- kan kan...kadang mmg kita buat tak dapat tapi kalau ada rezeki insyaAllah dapat :)

me dapat hadiah ciput2 jer hehehehe

Mama Zharfan said...

ezz aka Mrs Prestasi pun layak masuk magz...ayu lagi ler over qualified dah heheeh

AyuArjuna BiGoshh said...

mrs prestasi dah kuar dah dalam majalah pa&ma....hehehehe

azlina aziz said...

berusaha dan berjaya! :) motivasi yang sangat baik untuk kita.

intanloveamir said...

mmg best tgk suami isteri sama2 suka join contest...intan pn teruja bc kisah diorg...hehehe

Em's Family said...

saya masih lagi orang baru belajar nana.. anyway agum dengan kakak abang ni, kaji dulu -- wa main hati saja, lagi hentam keromo kalau nak dekat deadline :d

mama_umar_maryam said...

anda buat,anda dapat..hehehehe..mmg syok btol tgk brother ni dgn wife die

Ummi Dania Yasmine said...

kagum. Kena ada strategi? wahhh i pun main hantar je takde de nak wat kajian ke pe? Tahniah kakak dan abang ni...Hebat sungguh!!!

Saya masih belajar dan terus belajar. :-)

Wansteddy Tales said...

ye la, tgn emas, masuk je menang. masuk je menang. cuma org xtau berapa lama n bnyk mana strategi dia gunakan. sure gempak ^^