Monday, March 5, 2012

"Ben 10 Destroy All Aliens" Premiers di GSC Signature The Gardens

Ok, invitation dari winner lain gak ni. Kali ni dari Ruha :) Ekceli pagi ni sebenar-benarnya saya ingat nak jengah Ezz kat Mazda showroom. Nak gi sedut aura Mazda 3 kaler putih Cik Bedah, hik hik... Mana tahu tahun ni ada rezeki menang keta pulak. Tup2 bila abis acara sms ngan Ezz, dah habis sesi penyampaian hadiah. Apapun my boys memang enjoy lah dapat join event Ben 10 ni... So where the gals ya, Amani dan Yana? Oooo dowang saya tinggalkan kat umah mak. Bagi penat berjimba-jimba sakan ngan Nenda ngan Mak Sha.
Kitaorang sampai agak lewat, hik hik. Rupanya ada macam-macam aktiviti di situ. Ada banyak games yang boleh disertai oleh kanak-kanak. Mak budak kalau nak join sekaki, no hal pun.
Dan my kids sempat main beberapa acara jer, sebab movie dah nak start...
Datuk AC Mizal bersama anak lelaki beliau, Damien. Ghupenya AC antara penyumbang suara untuk animasi Ben 10 bahasa melayu. Makin mencurah rezeki Datuk ya sejak akhir-akhir ni :P
Emelia (edited, tq aishah) Rosnaida, wife AC bersama anak pomfuannya. Tinggi gak Emelia ni.
Antara aksi finalist adik paling bergaya dengan pakaian Ben10. Pemenang dier adik Sulaiman, memang paling cuns siap berjaket, kasut kulit, jam Ben 10 yang besar gabaq :)
Akid bersama maskot Ben 10... Maskot yang sangat dinantikan oleh kanak-kanak :)
Best gak tengok movie Ben 10 dalam bahasa melayu. Cam lawak jer skrip. Dan paling besh dapat menonton di GSC Signature, esklusif giteww... cam biasa dapat pop corn, air mineral dan air pepsi saiz large punya. Goodies mainan Ben 10 memang banyak giler untuk pemenang2 :)

Dan saya first time tengok Ben 10, gelak sakan dengan Ruha... kalakar derrr... bila ditraslatekan dalam bahasa melayu, tapi tetap menghiburkan... "Terbaek!" bak kata Boboi Boy...

8 comments:

Aishah Megahasz said...

Nama wife AC tu Amelia kot..Imelda tu adik dia..heheheh

Anonymous said...

tenkiu kakak:)-ruha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah bestnya..

kalau anak eija dapat tengok ni mesti dia suka sbb dia peminat fanatik BEN10

AyuArjuna BiGoshh said...

aishah-- thanks yuou, ayu dah tukar hehehehe,,, tak ingat nama die sebenar dier hehehehe

ruha--tq u to u too

eija---besh eija...kan boys mmg suke kartun ni :)

Ummi Dania Yasmine said...

syoknyer......ada cerita off record ni....hehehe...tak habis lagi i ni....gossip!!!!

Mama Zharfan said...

my zharfan mesti suka event gini hehhe

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz----wawa tak sabar me nak tahu :)

MZ- best event ni berbanding ngan event Ben 10 ari tu

mama_umar_maryam said...

besh giler event nih,klulah umar dpt g ..