Besday, Suprise, TQ Adiks dan Love U My Dear Hubby :)

Suprise jugaklahhhhhhhhhhhhhhhh!!

Sebab pagi tu my hubby calling2 dari opis dier, wish me "Hepi Besday"
Dalam hati... "Ok, itu jer ke?"... Hik hik
Buka FB... saya dah senyum...
Sebab ada video lagu besday versi Korea Encik Hubby tuju khas untuk saya :)

Dalam perbualan tepon...
My Hubby siap ada juga tanya2... "Ada wish apa2 ke sempena menyambut hari tue?"
Saya memang kata "No! Takde pape"

Sebabnya... saya selalu jer bila time hari lahir...
ada sikit rasa sedey...
Selalu fikir sepanjang hidup hingga ke tahun ni...
Apakah pencapaian terbaek dalam hidup saya?
Baguskah amalan saya dengan tuhan dan masyarakat?
Macam-macam lah...

Tapi...
Jauh di sudut hati saya ni... saya rasa bersyukur sangat...
Sebab saya dikelilingi orang yang baik-baik...
Keluarga yang sentiasa bersama saya susah dan senang...
Suami yang sentiasa mengasihi saya (hik hik, karat siott),
dan anak-anak ... 5 orang tuuuu... nak tambah lagi ke?
Ooucchh... setakat ni rasanya 5 tu dah cukup dah...
Hik hik

Dan malam semalamnya, my dua adiks gemoks datang...
Datang bawa KEK...
Siap nyanyi beramai ngan anak dari pintu luar rumah...
Cecececece...
Sekarang jiran satu kampung semua dah tahu umur saya bertambah 1 angka semalam,
hahahaha...
Sedap cuppies ni... dari Wondermilk :) :)
 Ni lah anak saya yang makan paling banyak cup cake...
Over deh, hari jadi mak dier... dier lak yang makan lebey!

Dan my hubby suprise me with these two...
wink wink...
Gelang emas yang comey dan subang mutiara :)
Cantek :) :)
:)
Hubby memang suruh saya pakai :)
Sebab selalu die bagi saya hadiah, saya simpan elok jer dalam almari, hik hik
Tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
so much Encik Hubby kuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh infiniti
 Dan semalam malam, antara momen yang besh dalam hidup saya...
Walaupun mak tak dapat join sama, ada hal sikit tapi saya sempat berborak lama ngan mak :)
dalam phone
Dan my adiks, hubby dan anak2 semua duk lepak sambil borak menonton saya dan Yana
beraksi di DUMEX CHEF CILIK di Astro Ria :)
Pari duk wish sambil mengutuk saya di TV via sms... wohoho
Kengkawan di FB dan yang SMS yang bagi ucapan sempena hari tue saya,
TQ so much dear :)
See Dedet dah kat tangan dah :O

Moga dengan penginjakan 1 angka umur saya ini, dapat mematangkan diri untuk lebih tabah menghadapi segala cabaran yang datang, mendapat kesihatan yang baik, diberi keberkatan dalam menjaga kerukunan serta kesejahteraan dalam rumahtangga agar berpanjangan dan moga persahabatan yang dibina bersama saudara, sahabat dan semuanya kekal baik-baik selamanya, amin.

Comments

amin..kaka ayu ila tak dapat tgok.ila dalam keta.. waaaaaaaaa..

ila doa kak ayu terus berjaya dalam hidup, career, study,contest,family..

p/s:gelang tue jangan hilang mcm rantai tau..hehe
mama tisya said…
bestnye dpt adiah surprise tu...
acky95 said…
happy belated birthday.. seronok baca blog ni... wiusazack
wah! syoknya dapat hadiah gelang emas dr hubby tercinta!!! btw.. happy belated besday u!!

-madammondoq-
Lady Lavender said…
Assalamualaikum

Happy Belated Besday kak,
Wah romantiknya suami dan anak2.
Semoga berbahagia selalulah hendaknya.
Cute Mum said…
happy birthday..
semalam tak dapat nak tgk sebab pergi pasar mancari apa yang dihajati..
AMIN..

sgt besh dapat hadiah suprise, gelang emas lagi dr mr hubby..bertuah badan..

selalu jerk terlepas nak tgk dumex chef cilik ni..
Mama Zharfan said…
amiin
beshnya dpt gelang emas ;)
i tgk u kat tv semlm--u nampak sgt cun!! siyes!!
amboiii kemain lagi malam tadi noooo pandai cakap dalam dumex dugro chef cilik :-) tak ketat mana pun....waaaaaaa u dapat gelang emas...bestnyer....
Em's Family said…
Alhamdulillah, moga panjang umur dan murah rezeki, bagus lah hubby you bagi emas-emas ni.. :)