Monday, March 26, 2012

Ceritera Hadiah Basi dan Terkini :)

Lama tak buat entri pasal hadiah...
Hehehehehehe...
Malas sebenarnya...
Punca dan sebab?
Hanya mereka dan keluarga mereka jer yang tahu...
Tapi saya ada prinsip jugak...
Tak kesahlah owang nak kata apapun..
Janji kita tahu apa yang tersirat dalam hati kita..
* sikitpun tak nak menunjuk sekadar hanya hendak berkongsi kegembiraan hati :)
Dapat barangsan STAR WARS... t-shirt, magnet peti ais dan sticker (takde dalam gambar :p )
Innershine, saya memang target nak minuman ni. Cam bes jer, ketika posting ni dibuat sudah 5 botol saya minum ya...I like :)
Botol air redbull... yang sangat biasa hahahaha...
Beg Gin & Jacqie berharga RM189... Mahal pada jenama jer ni, hoho. Rekaan oklah banyak compartment...
Hamper KOTEX Luxe RM 100.......
Canon Photo Printer dari suratkhabar Sinar... kena bergambar bersama produk Canon dan jawab soalan...
Barangan Aiken... rasanya berjumlah RM150. Rasanya Wan Steddy, Devi dan Uyun menang barangan yang sama...
Kemenangan buku atas nama Anaqi Bunyamin. Saya memang suka menang buku-buku cerita kanak-kanak macam ni. Sebabnya Yana suka baca Anaqi kadang membaca juga. Kiranya boleh jimat juga peruntukan membeli novel kanak-kanak setiap bulan :)
Hadiah cash saya untuk bulan ni--RM888 cantekkan nombor ni. Dapat tempat ketiga dalam contest di atas. Kena kira dan "siggy", alhamdulillah...

Tu jer hadiah untuk bulan 3.... takdelah grand2 sangat pun. Tapi tetap gembira dan bersyukur. Sekarang mood nak bercontest cam suam-suam kuku jer. Malasin! Hik hik

7 comments:

Cute Mum said...

tahniah.. banyak hadiah.
uyun tgh menunggu hadiah kotex dari EH!..
walaupon tak pakai waktu sekarang, tapi mestilah nak hadiah tue..

Ummi Dania Yasmine said...

suam suam kuku dapat ini. Kalau bersemangat entah dpt apa la pn ayu....hehehehe :-)

Mama Zharfan said...

beshnya dpt cash RM888 tu!! congrats my dear BFF :)

Em's Family said...

888 banyak ONG ooo :)congrats congrats.. itulah i pun perasan lame dah u tak post pasai hadiah

Momma Mia said...

tahniah2.. byk gak tuh hadiah2.. better dr takde kan... tgh kumpul aura nk bercontest semula ni.. heheh

intanloveamir said...

tahniah kak...byk adiah tue...semuanya best2 belaka...;)

Tidiey said...

tahniah puan ayu kita...rezeki ttp murah...sama la cam saya...nak join contest ikut mood dah...skrng dh mcm malasnya...