Monday, March 26, 2012

Kumpul Setem dan Redeem Beg Diadora!

Gigih tau mengumpul setem ni... Ianya bermula ketika saya ada menang voucher Guardian nilaian ratusan...
Beli kemudian dapat setem...
Lepas tu kengkawan ada kasi sikit-sikit...
Lepas tu ada gak saya gi beli barang sebab nak masuk contest tapi pergi beli kat Guardian, hik hik
Paling BEST bila gi Guardian adik cashier kasi lebih sebab ada pembeli tak nak pun setem..
Last2 dapat gak 40 setem...
Saya sebenarnya ingat nak amik beg besar troli tu...
Tapi Encik Hubby duk congak2 cakap dah ada 3 beg troli kat umah, 2 yang sangat besar dan 1 yang kecik :) Last2...
Saya amik beg ni paling murah dan praktikal...
Bayar RM1.90 jer..
So kalau anak2 nak gi exam boleh bawa beg ni...
Nak letak mainan games cam psp, game boy dll boleh letak dlm beg ni :)
Oklah, iya idak?

Ada lebih 1 setem lagi... duk pikir nak kumpul lagi ke?
Hmmmmm....

4 comments:

SyUhAdA said...

mnarik..

kumpul lg sis, nnti leh redeem lg skali..

Nida Mohd said...

Kumpul la lg boleh redeem beg lain pulak..hehe

Mama Zharfan said...

me tak kumpul sbb jrg2 ajer beli brg kat guardian ngeh ngeh ngeh

Ummi Dania Yasmine said...

Tak kumpul pun.....