Makan Sakae Sushi FOC, Memanglah Hepi :)

Hapdet entri laju2....
Huhuhu....
Hari tu kan saya ada menang voucher Sakae Sushi RM100...
Dahpun selamat dilangsaikan minggu lepas :)
Anak-anak saya semuanya peminat Sushi :)
Terutama Akid dan Anaqi...
Beria menunggu hidangan kegemaran...
Terpaksa ambil 2 meja sebab ramai ;p
My Amani suka nasi sushi jer, selain dari itu die kureng sikit suke :)
First time makan berhabis dalam RM113 (mahal gak) tapi paling cepat...
Tak sampai 20 minit, hahahhaha...
Dah lah makan cepat, tak kenyang pulak tu, hohoho

Balik makan sushi gigihlak saya masak nasi, Dedet lapor :)

Comments

Mama Zharfan said…
heheh me tak suka sushi ;P
CheNamNam said…
saya pon suker nasi sushi jerk..itu pon jenuh pilihh..hehehe

dah anak-anak suker tuh better wat kat umah..sedap-sedap pon sedap kak...http://faish5807.blogspot.com/2012/03/homemade-sushi.html

trylah buat kak,tak rugi sebab memang sedap pon
ila tak penah makan sushi
Em's Family said…
kalau emir makan sushi, selera makin naik
blm try yg sakae nih,tp aritu mkn kt the gardens tu,lupe plk name kedai sushi tu..mmg sodap!
setya said…
kalau makan sushi bawa nasi dari rumah.hehehe

Popular Posts