Memori :)

Gambar lama keluarga mertua...
Cer teka mana satu hubby kita...
ada cam iras anakanda terchenta..
Bulat jer muka sokmo ceria...

Hari ni saya BZ wokeh,
Kalau tak BZ sekalipun saya akan buat-buat BZ...
dah set dalam kepala RABU is My BZ Day...

Comments

Mama Zharfan said…
yg paling kecik tu mcm amani :)
aah,teka yg mcm amani tu jugak!!heheh
Em's Family said…
macam amani jer.. kalau yer.. memang sebijik lah
Hermit said…
elo Mi, mana awak jumpa pix nih? sy mana ada kat situ ler... (tak kuasa la nak ambix pix tak pakai baju~sy sopan mah haha).. tu Along with Mama & pengasuh saya/Along plus sepupu2 Penang.. pix kat umah Mak Long kat Penang..
kak ayu, ila pun tgh pening dia mintak 5 gambar.. ila selalu mik gambar mak dgn anak2 ila..aduiiiiiiiiii

kalau mak ada sini sempat jugak nak mintak mak amik gambar sama2 nie mak kat us tue camano??