Menyerang AdiJuma B.A.W.A.L |Cuci-cuci Mata, Terbeli Juga :)

Saya memang jenis pomfuan mudah terpengaruh, hik hik. Pantang jer ada benda-benda yang menarik untuk dicairkan duit terus jer terjah. Kunun-kunun nak buat review, tapi sebenarnya lebih kepada hawa nafsu :) Sempena dengan department outing semalam----> kitaorang main bowling reramai (officemates). Saya sempat singgah di booth Datin Norjuma yang cun melecun itew. Kecik jer booth dier tapi pelanggan pehhhh!! Tak berhenti wa cakap lu... ramai giler.. .Ni nampak lenggang baru boleh amik gambar.
Kecik jer booth ni, tapi stok ada lagi sebab masih pagi. Menurut pembeli kerap disini Mrs Prestasi a.k.a Ezna (hahahahah), tudung2 kat sini kejap jer abis. Kadang2 terpaksa tunggu stok baru sampai yang akan dihantar oleh adik Datin iaitu Firdaus (Mrs Prestasi kata beliau hensem, hik hik, gatai no Mrs Prestasi ni)...
See so kalerful... merah, hitam, biru mataku... Harga pun sangat mampu untuk orang berkemampuan. Harga inner dalam RM6, satu kaler harga 9 hengget (betul ke Ezz? I lupalah), 2 tone harga 15 hengget, yang ada pokodot 39 hengget (berbeza jenis cotton)... dan memang harga rata-rata agak murah berbanding dengan tudung jenama lain yang berada di pasaran.
Model untuk 3 minit di booth AJ... model saiz L-XL, hoho... Stress tengok figure la ni :P
Model bersama Mrs Prestasi--> dah ala2 duta tudung AJ, hik hik...
Hasil rembatan luar imaginasi suamiku. Buat encik suami saya stress sebenarnya so saya kena buat terapi dengan sopping barang yang disukai, hik hik... Ezz siap sound me lagi... "Kata nak insaf?" Hahahahahah, so mulai esok saya nak sorokkan kad ATM saya, biar punca duit untuk sopping tu takde dah. Adoi...
Yang mahal label ni sebenarnya :)

So Cacah dan Sara (my officemate), kawe pakai this coming Monday... See the model with AJ wokeh!

Comments

entry ni kelakar la ayu...hehehe.....gatai noooo....
hahahaha...tiba teringat adi putra u kat starbuck hahahaha
@e_da said…
salam... sy suka sgt tudung bawal.. kat mana ya booth juma ni? nak pegii la
@e_da - dekat the curve...belakang catime..dekat jer dgn McD..ground floor :)
GreenJade said…
oh kat the curve ke..nape la sy lalu-lalang boley x prasan ni..

harus ku serbu nanti..hehehe (bila napsu dtg berpusus2) hik3
@greenjade--- boleh takleh control nafsu tgk tudung2 kalerful kat sini hehehehhe
Liz Rohaizat said…
murahnya tudung dia. rasa nak pegi je
@liz--- harga not bad...bolehlah dengan kualiti pun ok :)
Lin Azlina said…
saya pun baru jer order kelmarin..masih belum ada reply email lagi...cantik pulak pakai tudung bawal
lin azlina----nampak cam senang sikit pakai tudung bawal kain cotton aj ni :)
Mama Zharfan said…
cun & murah :)
me nak tambah collection bawal sulam atas kepala..ntah bila nak balik kelate nak shopping2 ni heheh
mz----bila balik habaq noooo... rasasnya klu pandai beli mesti lagi dapat lagi murah kat KB suzz :)
madammondoq said…
terapi shopping utk stress tu i like!!!! hehe..
eB ezrin said…
bestnyer shopin. hu3
Kwn Ila pun ckp take mahal sangat
Em's Family said…
Mrs Prestasi, ayu kan ni saje je kan, dia bernafsu, nama Mrs prestasi jugak la yang naik hehehe
Mira.....ngeh ngeh memang ayu ni sajes jes nak kate org padehal dia yang nak beli tu...hehehe
madam--- alasan jer tu hahahahah

eB- memang beshhh

hermit- ahem ahem

ila-- mmg oklah rege dier ila

mira-- i nak tumpang aura ezz...tu kena selalu up nama "trestasi" heheheh

ezz--- hahahahahahha
kiranya datin norjuma dah hidup kan balik trend bawal..

xde lagi koleksi adijuma..teringin gak bila tgk ramai yg dok citer pasal adijuma skrg ni..heheh
eija---- rsnya ada jual on9 jugak eija cuma i tak sure apa link dier...selesa bila pakai :)
cik aletheea: said…
Sedng cari booth adijuma ni.... X jumpe2 dari tadi... Adeh