#TSDayOut To Kuala Selangor - Episod 5: FINALE, Kampung Kuantan Sekondeng Kelip-Kelip :)

Majlis Pentup oleh Yang Di Pertua MBKS..ringkas jer tapi meriah :)
Masa ni saya dan keletihan duk tak sabar nak pergi tengok kelip-kelip..
Pengumuman 6 pemenanh hfoto terbaik- Salah seorang Syima Emi...Syabas Inspektor Shahab!
Muka memasing excited nak naik sampan untuk melihat kelip-kelip. Kitaowang macam VIP, siap bagi naik dulu (cam potong line owang yang sedia lama menunggu, heheheheh)

Sampai sini jer gambar diambil. Masa melihat kelip-kelit tak amik pun gambar since tak dibenarkan kamera yang ada "flash"... :) Takut kelip-kelip terkejut bertempiaran lari.
 Siyes, memang pemandangan adalah seperti digambar. Nak lihat kelip kena tengok antara kul 7 malam hingga 10 malam, selepas 10 malam kemeriahan kelip-kelip semakin berkurangan. "Time to sleep dehhh"--> kelip pun nak tidoq.
Souvenir utk kitaowang....

Apapun memang best lah "Day Out With Tourism Selangor"-- banyak pengalaman dan pengisian...
Terima kasih kepada Tourism Selangor atas undangan dan peluang menerokai lebih banyak kawasan menarik di Kuala Selangor...

Jom apa lagi kengkawan..."Cuti-cuti Malaysia, Ke Kuala Selangorlah Kita "... (" _ ")

Comments

Mama Zharfan said…
besh gak cuti2 gini...ayu dpt invitation dari tourism selangor ker
bestnye.. teringin jugak.. k.ayu rasa bujang tak bila join benda2 mcm ne? haha

Popular Posts