4 Sisters Shoppe: Shopping Ngan Voucher 50 Hengget Pulok!

Saya menggagahkan diri mencari kedai ni di Gombak Ria. Siyes saya tak tahu kat mana. Penat jugaklah mengoogle sana-sini. Lepas tu tepon owner tu beberapa kali sampai abis kredit. Last2 akak tuan punya kedai call saya bagi direction. Banyak kali lak tu gara2 hp habis prepaid. Hehehe. Yang lawak tu dah datang nak shopping, kot yer pun nak guna voucher bawaklah duit extra. Dan dalam wallet ada berapa hengget jer :p... Baguihhhh kan perancangan berbelanja? Alalalala.
Dari luar kedai dah nampak kemeriahan baju. Dahlah saya ni dasar kaki sopping. Memang cam kena banyak control perasaan... hahaha. Duit tak banyak dalam wallet :p
Last2 saya ter-rembat gak blouse muslimah, bagi saya kualiti kain dan design simple tapi tetap cuns. Kalau Suzz dan Mira dowang mesti pilih patern kalerful berbunga-bunga. Saya dan Ezz suka yang simple... Err betul tak my dear BFFs? Rege die 65 hengget, amikkk... So dalam wallet ada 19 hengget, ngam2 tambah 15 hengget lagi 4 hengget guna bayar tol Duke dan Hartamasa... Hahahahahah... Kesimpulannya: Bulan ni saya miskin, heheheheh.

Comments

Cho Zila said…
cantik gak.. akakpoun suka simple...
Mama Zharfan said…
heheh u dh tau taste me :) that's what we called BFF :)
kira tak miskin lagi klau blh shoping haha
kak ina kl said…
gombak ria..dekat ajer dgn umah akak..belah manalah tu?
cantik blouse muslimah tu..polkadot lagi..
jude said…
ler akak... depan rumah saye je ni. :)

Popular Posts